Rádia a navigační systémy

Je dobré, když si můžete vybrat své spolujezdce.

Jste připraveni na koncert na přání? Na programu jsou dvě rádia a dva navigační systémy - zčásti jako součást sériové výbavy, zčásti jako výbava na přání. Vy můžete rozhodnout o počtu reproduktorů, velikosti a typu displeje a také o možnostech připojení.

Rádio "Composition Colour", které je sériovou výbavou pro linii Comfortline, se ovládá prostřednictvím barevného dotykového displeje s úhlopříčkou 12,7 cm a podporuje příjem v pásmech FM/AM. K jeho další výbavě patří slot na SD kartu, CD přehrávač, osm reproduktorů a multimediální rozhraní AUX-IN, jehož prostřednictvím můžete k rádiu připojit externí zdroje hudby.

Rádio "Composition Media", které je součástí sériové výbavy pro linii Highline, je vybaveno osmi reproduktory. Zahrnuje všechny možnosti připojení jako u rádia "Composition Colour", navíc je vybavené CD přehrávačem s podporou formátu MP3 a protokolem bluetooth, jehož prostřednictvím je možné připojit mobilní telefon. Rádio "Composition Media" lze velmi snadno ovládat pomocí barevného dotykového displeje s úhlopříčkou 16,5 cm. Systém je dále vybaven přibližovacími senzory - po přiblížení prstu k ovládacímu poli na displeji se toto pole zvětší a zvýrazní. Ovládání přístroje je díky tomu ještě jistější a snazší.

Navigační systém "Discover Media", který se dodává na přání pro všechny linie výbavy, je rovněž vybaven barevným dotykovým displejem s úhlopříčkou 16,5 cm. K jeho další výbavě patří osm reproduktorů, příjem signálu v pásmech FM, CD přehrávač, podpora hudebních formátů MP3, AAC a WMA, dva sloty na SD karty, rozhraní AUX-IN a USB a možnost připojení mobilního telefonu prostřednictvím protokolu bluetooth.

A chcete-li ještě něco navíc, pak se rozhodněte pro navigační systém "Discover Pro", který představuje infotainment systém pro ty nejvyšší nároky. K jeho výbavě patří velký displej s úhlopříčkou 20,3 cm, který umožňuje přehledné zobrazení map ve 3D a interní flash paměť. Díky ovládání pomocí hlasových pokynů systém po vyslovení názvu místa a ulice vypočítá trasu cesty k zadané adrese. A zvýšený komfort si můžete užívat i při telefonování, neboť díky technologii bluetooth budete mít obě ruce volné.