Tahle cesta bude dlouhá. A s pohonem 4x4 ještě bezpečnější.

Užitkové vozy Volkswagen Crafter a Caddy

Nový Crafter

Splňuje potřeby zákazníků tak, jako nikdy v minulosti.

Jak můžete vyrobit dokonalý užitkový automobil? Tak, že v průběhu jeho vývoje vezmete v úvahu přání a požadavky jeho pozdějších uživatelů. Výsledkem je automobil, který je hospodárný, funkční a spolehlivý jako nikdy v minulosti a v mnoha kritériích je nejlepší ve své třídě.

  • International Van of the Year 2017.
  • Vysoká hospodárnost.
  • Nejlepší pracovní místo řidiče.
  • Nejširší nabídka pohonů.
  • Nejlepší přístup do nákladového prostoru.
  • Nejvíce možností zajištění nákladu.
  • Nejlepší možnosti připojení do sítě.
  • Nejmodernější asistenční systémy.

Akční nabídka a prodloužená záruka

Při včasném objednání mezinárodní dodávky roku 2017 získáte výhodu atraktivních LED světel za zvýhodněnou cenu a prodlouženou záruka 2+2 roky / 200 000 km, která je součástí sériové výbavy.

International Van of the Year 2017.

Nový Crafter získal ocenění International Van of the Year 2017, které uděluje porota složená z odborníků z 24 zemí. V následujícím filmu se můžete seznámit s tím, jak byl tento model zcela od základu nově vyvinut, stejně jako s jeho inovativním designem, prvotřídními schopnostmi pro jízdu v městském prostředí, s jeho více než 15 asistenčními systémy a mimořádně bohatou nabídkou pohonů.

Více o modelu     Domluvit předváděcí jízdu

Modely Caddy

Caddy je všestranný automobil pro zvládání všeho, co s sebou život přináší - bez ohledu na to, zda jako funkční skříňový vůz pro účely podnikání, nebo jako velkoprostorová limuzína vybavená až sedmi sedadly.

Caddy skříňový vůz

Spolehlivě zvládne téměř každý úkol.
Každý den s sebou přináší bezpočet výzev, které si většinou žádají rychlé, přitom však profesionální řešení. Díky skříňovému vozu Caddy máte k dispozici automobil, na který se můžete spolehnout v téměř každé situaci. Nedílnou součástí sériové výbavy je rádio a rozhraní pro mobilní telefon. Pro zajištění Vaší bezpečnosti je sériově vybaven multikolizní brzdou a čelními airbagy pro řidiče a spolujezdce, stejně jako bočními a hlavovými airbagy. Caddy skříňový vůz je profesionál v každém ohledu, který spolehlivě odveze Vás i Váš náklad na místo určení.

Caddy kombi

Profesionální řešení ve všech oblastech.
Žádný jiný automobil v této třídě nespojuje variabilitu, flexibilitu a kvalitu tak dokonale, jako Caddy kombi. Počet míst k sezení v jeho interiéru, který je velmi odolný proti opotřebení, může být zvětšen až na sedm nebo v případě, že potřebujete převézt zboží nebo materiál, jej lze snadno přeměnit na dvoumístný automobil s velkým nákladovým prostorem. Rychle a bezpečně do něj lze uložit zejména menší předměty. Nedílnou součástí sériové výbavy je rádio a rozhraní pro mobilní telefon. Pro zajištění Vaší bezpečnosti je sériově vybaven multikolizní brzdou a čelními airbagy pro řidiče a spolujezdce, stejně jako bočními a hlavovými airbagy.

Caddy

Vše zůstává v rodině.
Nákup ve dvou, cesta na letní dovolenou v pěti nebo cesta na oslavu dětských narozenin v sedmi. Caddy bere život takový, jaký je. Ve své již čtvrté generaci je přitom stejně spolehlivý, flexibilní a mnohostranný jako jeho předchůdce, pouze je ještě komfortnější a úspornější. Stejně jako v minulosti může být vybaven až sedmi sedadly a dodává se ve dvou délkách rozvoru. To z něj činí zcela výjimečný a všestranný automobil, který je perfektně připraven na všechny výzvy všedních dnů. K jeho výbavě patří vždy např. rádio a rozhraní pro mobilní telefon. Kromě toho si můžete užívat tak pocit bezpečí, který Vám přinášejí sériové asistenční systémy, ke kterým patří např. multikolizní brzda nebo systém sledování odstupu "Front Assist" s funkcí nouzového brzdění City Brake.

Více o modelu     Domluvit předváděcí jízdu

KONTAKTUJTE NÁS:

Zbyněk Korejtko

Zbyněk Korejtko

prodejce užitkových vozů

zbynek.korejtko@autocentrum.cz