Audi Perfection: Limitovaná edice modelů Audi mimořádně výhodně

Vstupte snadno do prémiového světa vozů Audi. V atraktivní limitované edici Perfection se nabízí oblíbené Audi Q5 v obou karosářských verzích SUV i Sportback.


Vyobrazené modely jsou pouze ilustrativní. Nabídka je určena pouze pro podnikatele.

Audi Perfection je limitovaná edice modelů Audi Q5 a Q5 Sportback, v níž se zrcadlí neutuchající touha značky se čtyřmi kruhy po dokonalosti. Nyní si můžete pořídit vybrané modely v ještě atraktivnější podobě za mimořádně výhodné ceny. 

Limitovaná edice Audi Perfection

Prémiovými modely s rozšířenou výbavou S line, včetně paketu Gravity za mimořádně výhodné ceny

  • Q5 S line 35 TDI 120 kW Stronic - cena již od 950.900 Kč bez DPH

  • Q5 Sportback S line 35 TDI 120 kW Stronic - cena již od 1.023.900 Kč bez DPH

Zobrazit nabídku vozů v limitované edici >

Sériová výbava edice Audi Perfection zahrnuje bez příplatku prvky výbavové linie S line a interiérový paket S line, jehož součástí jsou sportovní sedadla vpředu čalouněná kombinací tkaniny z mikrovlákna Dinamica a kůže. Příjemnou sportovní atmosféru v interiéru završují ozdobné prvky z broušeného hliníku. Stejně jako u všech modelů Audi nabízených na českém trhu nechybí ani prodloužená tovární záruka na 4 rok / 120 000 kilometrů.

Jejich sériová výbava zahrnuje také paket Gravity.

Co nabízí paket Gravity?

Součástí paketu Gravitu u modelů Audi Q5 a Q5 Sportback jsou světlomety Matrix LED, Audi Soundsystem, adaptivní tempomat, asistenční paket City, komfortní 3zónová klimatizace a Hold assist. 


Nabídka Audi Perfection je časově omezená do 30. června 2024 a lze pro ní využít také výhodné značkové financování Audi Financial Services včetně operativního leasingu Audi now. Nabídku operativního leasingu najdete na webu BARTH-OPERAK.cz

Pokud máte zájem o modely v rámci akční nabídky Audi Perfection, obraťte se na naše prodejce. 

Hradec Králové - Bratří Štefanů 985

Tomáš Kraus

Bc. Tomáš Kraus, DiS.

prodejce vozů

tomas.kraus@autocentrum.cz