Nové Audi A6: Osmá generace právě přijíždí

Nové Audi A6: Osmá generace právě přijíždí

Osmá generace Audi A6 posouvá cestování v business třídě o úroveň výše a nabízí dosud nebývalou všestrannost.

Mimořádně INTELIGENTNÍ, PROGRESIVNÍ A ELEGANTNÍ

 

Již 8 generací...

Na cestě k inovacím nás vede vize. Přicházíme s digitalizací, kterou oceníte v praxi. Prostřednictvím našeho konceptu ovládání vozu, hojného využívání online funkcí a široké škály asistenčních systémů řidiče směle hledíme do budoucnosti. To vše proto, abychom Vám nabídli vyšší bezpečnost, větší komfort a nový standard ve třídě luxusních automobilů. To je náš závazek a současně i naše vášeň. A přesně o tom je naše Audi A6 Limuzína osmé generace.

Kontaktujte nás    Skladové vozy Audi

Jaké jsou přednosti Audi A6 Limuzíny?

Až 400 funkcí, které si můžete nastavit na míru svým potřebám

Ideální vůz pro lidi, kteří tráví spoustu času na cestách, a provozovatele vozových parků: v rámci až sedmi uživatelských profilů si mohou různí řidiči, kteří vůz využívají, upravit nastavení až 400 funkcí v závislosti na svých vlastních preferencích. Vzhledem k logické a ploché nabídkové struktuře nabízí systém rychlý přístup k funkcím vozu. Aby bylo možné pracovat s palubními funkcemi ještě rychleji, lze si nastavit předvolby pro čtyři konfigurovatelná tlačítka.

Nabídka 4 konfigurací podvozku

Abyste si mohli vybrat podvozek, který Vám nejvíce vyhovuje, automobilka Audi Vám nabízí hned čtyři varianty: konvenční s ocelovými pružinami, sportovní podvozek, podvozek s adaptivními tlumiči a podvozek se vzduchovým odpružením Adaptive air suspension, který má, jak již název napovídá, rovněž adaptivní tlumiče. Především s poslední variantou se může Audi A6 Limuzína pochlubit vysokým jízdním komfortem, který se nevylučuje se sportovní ovladatelností. Navíc si řidič může prostřednictvím systému Audi drive select vybrat optimální jízdní režim dle svého jízdního stylu a silničních podmínek. Máte chuť spíše na příjemně pohodlnou jízdu nebo dáte přednost sportovní stabilitě? Rozhodnutí je na Vás.

Nabídka kol až do velikosti 21"

Nabídka kol pro novou limuzínu Audi A6 byla ve srovnání s její předchůdkyní výrazně rozšířena a nyní zahrnuje elegantní i sportovní disky ve velikosti od 17" do 21". Navzdory větším kolům se může nové Audi A6 Limuzína pochlubit menším valivým odporem a nižší hlučností, která přispívá ke komfortnější jízdě.

nové Audi A6

Nekompromisní vzhled

Od rozšířené jednodílné masky chladiče Singleframe přes boční přívody vzduchu se sportovním chromovaným dekorem až po úzké světlomety vůz při pohledu zpředu okamžitě jasně vypovídá o svém progresivním charakteru. Ostrá ramenní linie společně s výrazně vyrýsovanými lemy blatníků poukazují na genetickou výbavu quattro. Vnější zpětná zrcátka jsou sportovně usazena v pasové linii dveří. Střešní linie se ve stylu kupé elegantně svažuje k trojrozměrně koncipované zádi vozu, která je přepažena typickou dekorativní lištou v hliníkovém provedení.

Na přání je k dispozici paket dekorativního osvětlení se zvýrazněním kontur, které podtrhuje fascinující linie interiéru limuzíny A6 a propůjčuje jí jedinečnou atmosféru, ve které se bude celá posádka cítit nadmíru příjemně. Precizní osvětlení kontur zvýrazňuje křivky přístrojové desky, středové konzoly a dalších výrazných prvků interiéru ve 30 rozmanitých barevných odstínech, jejichž intenzitu lze plynule ztlumit.

Inteligentně využitá inteligence

Užívejte si budoucnost tady a teď již nyní a zde: díky kombinaci perfektně sladěných senzorů, kamer a algoritmů Vaše limuzína rozpozná, v jaké dopravní situaci se nacházíte, a vyhodnotí aktuální jízdní možnosti. Pokud budete chtít, pomůže Vám, a v případě nutnosti i pokud nebude jiná možnost, zasáhne do řízení. Připojte se k nám na naší cestě směrem k autonomnímu řízení, abyste si mohli jeho výhody dopřávat co nejdříve.

nové Audi A6 limuzína

Do nabídky jejích systémů autonomního řízení patří například asistent pro automatickou jízdu v dopravní koloně Audi AI traffic jam pilot, který zvládne sám řídit vůz do rychlosti 60 km/h. Se systémem Audi AI garage pilot můžete svůj vůz nechat automaticky zaparkovat na parkovišti nebo v garáži prostřednictvím chytrého telefonu, zatímco Audi AI park pilot samostatně provede parkovací manévry i na těch nejstísněnějších místech. Z technologického hlediska je připravena již dnes a zbývá již jen chvíli počkat až bude autonomní řízení umožněno legislativou: k zavedení systémů autonomního řízení je nutné, aby měly jednotlivé státy stanoveny jasné legislativní podmínky pro využívání autonomního řízení, pro přizpůsobení chování systému specifickým podmínkám a pro testování těchto systémů. Vzhledem k uvedeným zákonným důvodům budou funkce systémů Audi AI, jako jsou Traffic jam pilot, Garage pilot a Park pilot, aktivovány postupně v souladu s místní legislativou.

Nové Audi A6 můžete objednávat u našich prodejců vozů:

Tomáš Kraus

Bc. Tomáš Kraus, DiS.

prodejce vozů

tomas.kraus@autocentrum.cz