7 a více důvodů, proč zvolit náš autorizovaný servis vozu

Přesvědčíme vás! Díky pravidelným servisním prohlídkám a údržbě vozidla v autorizovaném servisu, záznamu v servisní knize, má váš vůz doložitelnou historii a při následujícím prodeji pak bude mít mnohem vyšší hodnotu.

KOUPÍ VOZU TO NEKONČÍ!

Autorizovaný servis nabízí mnoho výhod

Pro zachování vysoké hodnoty vašeho vozu se vyplatí navštěvovat autorizovaný servis, kde jsou pro vás připraveny výhodné programy a nabídky s přihlédnutím na stáří vašeho vozu. Jsme servisní partner s dlouholetou tradicí a zkušenosti a smluvní partner většiny pojišťoven. Servisujeme vozy značek ŠKODA, Volkswagen, SEAT, Audi, KIA, FIAT, Peugeot, Opel a Citroën. Naše moderní showroomy s kvalitním servisním zázemím najdete v Pardubicích a Hradci Králové. 

7 DŮVODŮ, PROČ NAVŠTÍVIT AUTORIZOVANÝ SERVIS VOZŮ:

1. Přímý příjem

Spočívá v kontrole vozu na zvedáku za vaší přítomnosti a konzultace doporučených oprav s odborným servisním poradcem.
To vše probíhá bezplatně v příjemném prostředí našich showroomů.

2. 100% tovární záruka na práci a díly

K opravám využíváme výhradně originální díly, ke kterým se vztahuje odpovídající záruka 2 roky.
Stejná záruka se vztahuje i na práci v našich autorizovaných servisech. Jako náš zákazník nemusíte, v případě pochybností či reklamace, hledat po roce a půl účet od opravy.
Vše společně rádi dohledáme v našem zakázkovém systému. Známe historii vašeho vozu a pomáháme tak udržet hodnotu vašeho vozu. 

3. Normované procesy

Všechny pracovní postupy a položky na faktuře jsou normovány výrobcem a neplatíte nikdy více, než předepisují tyto normy.

4. Proškolený personál

Naši mechanici a servisní poradci jsou pravidelně proškolováni samotným výrobcem a pracují s nejmodernějším dílenským vybavením, které je na technologické špičce. Díky odbornosti personálu dokážeme rychleji diagnostikovat závadu a najít řešení. Každé vozidlo je během opravy chráněno před znečištěním volantu, řadící páky, sedadla a koberce řidiče (servisním poradcem či mechanikem nainstalovanými ochrannými potahy). Nabízíme také pohodlnou čekací zónu a kávu zdarma, pokud chcete na opravu čekat v servisu. 

5. Splnění testů kvality

Podstupujeme pravidelné audity, které hodnotí dodržování opravárenských postupů a také úroveň chování servisu k zákazníkovi. 
Pro získání autorizace musí náš servis splnit mnoho náročných kritérií a podmínek. Jsme držitelem certifikátů ISO 9001.

6. Servisní úkony provádíme dle přísných standardů

Máme k dispozici profesionální vybavení / diagnostické přístroje, dodržujeme technologické postupy předepsané výrobcem k zajišťují perfektní funkčnost a spolehlivost vozu.

7. Slevy pro stálé zákazníky

Slevy za práci a originální díly nabízíme zákazníkům se zánovním vozem i s vozem starším 4 let.

+ důvody navíc:

Sleva 50% na zapůjčení náhradního vozu

Při servisní opravě nabízíme zákazníkům zapůjčení náhradního vozu z naší autopůjčovny BARTH Rent za velmi výhodných cenových podmínek.  

Pick-up servis

Nechcete se zdržovat předáváním vozu do servisu a zase zpět? Máme pro vás elegantní řešení. Při objednání na servis poptejte službu Pick-up servis = vyzvednutí a přistavení vozu. Vyzvedneme váš vůz přímo u vás doma nebo na firmě a po provedeném servisu vám ho opět vrátíme zpět.

Nonstop Service Mobil = nehodová ambulance

V případě poruchy vozu pro vás zajišťujeme nepřetržitou službu SERVICE Mobil a neustále zkvalitňujeme služby pro pomoc v nouzi. 

Naplánujte si návštěvu našeho autorizovaného servisu.

Objednejte vůz na servis ONLINE 

Nebo nás kontaktujte na telefonu:

Všechny kontakty