Akční model nového Volkswagenu Golf od nás

Neuvěřitelný, nadčasový, inovativní - to je neodolatelný Nový Golf. A od nás ještě s akčním balíčkem.

VW Golf 1,2 TSI 77 KW

Již za 399 900 Kč vč. DPH + pouze u nás akční balíček v hodnotě 30.000 Kč ZDARMA!
Akční balíček AC BARTH obsahuje: zimní komplety - ocelový disk vč. Pneumatiky, mechanické zabezpečení Construct, plnohodnotná záruka výrobce na 4 roky s limitem 80 000 Km, mlhové světlomety

Nový Golf

Výbava v ceně vozu:
5 dveří, 9 x airbag, ESP včetně ABS, Kontrola poklesu tlaku v pneumatikách, klimatizace Climatronic, el. okna vpředu i vzadu, palubní počítač, dotykové rádio Colour 5 palců, 8x reproduktorů, tempomat, Alu kola R15 Lyon, el. nastavitelná vyhřívaná zrcátka, loketní opěrka vpředu, komfortní nastavitelná sedadla vč. bederních opěrek, dělená zadní sedadla, malý kožený paket, elektronická uzávěrka diferenciálu XDS a mnohé další…

Nový Volkswagen Golf přináší do nižší střední třídy zcela novou úroveň dynamiky, hospodárnosti a bezpečnosti díky pokrokové technice, která se podílí na snížení hmotnosti až o 100 kilogramů a spotřeby paliva až o 23 procent.

Sedmá generace modelu Golf vyzařuje ještě více dynamiky a preciznosti. Charakteristiká silueta s výrazným C-sloupkem zůstala nezměněna, naopak nový model disponuje delším rozvorem a kratšími převisy, které mu dodávají nadčasovou elegantní dynamiku. . Pod klikami dveří nyní prochází jasně viditelná, velmi ostrá charakterová linie. Tuto linii protínají oblouky podběhů kol, ale jinak je nepřerušovaná a stylisticky na ni navazují chromované lišty masky chladiče a světlometů a vzadu bílé boční pruhy zadních skupinových svítilen. Tato nízko umístěná linie probíhající po celém obvodu vozidla snižuje optické těžiště vozu, který tak vypadá na silnici ještě dravěji.

Ve snaze o dokonalost by to však v typickém stylu značky Volkswagen bylo příliš málo, pokud by v designu zádě nespočívaly také velmi hmatatelné přednosti. A mezi ně v případě nového Golfu patří to, že se i navzdory skvělému vzhledu podařilo designérům snížit výšku prahu zavazadlového prostoru na pouhých 665 mm nad zemí. To je nejlepší hodnota v celém segmentu a další příklad dokonalosti až do nejmenších detailů - vlastnost, která získá na významu v okamžiku, kdy zákazník vyrazí ve svém novém Golfu poprvé na nákupy.

Obrovský potenciál tohoto nového modelu Golf demonstruje skutečnost, že je u něj potlačen trend zvyšování hmotnosti. Přestože je nový Golf bezpečnější, komfortnější a prostornější než jeho předchůdce, váží až o 100 kg méně a - v případě nového modelu poháněného zážehovým motorem s vypínáním válců o výkonu 140 k, jehož hodnota spotřeby paliva je 4,8 litru na 100 kilometrů - spotřebuje až o 23 procent méně paliva. Základní zážehový model (TSI) spotřebuje 4,9 l/100 km a nejdostupnější turbodiesel (TDI) 3,8 l/100 km. Dalším rozdílem oproti původnímu modelu je větší vnitřní prostor - v novém modelu je více prostoru pro nohy vzadu a disponuje o 30 litrů větším objemem zavazadlového prostoru.

Další novinkou jsou i inovativní bezpečnostní systémy, jako je například funkce automatického brzdění při vícenásobných kolizích (v sériové výbavě) nebo aktivní systém ochrany cestujících (PreCrash) včetně adaptivního tempomatu ACC (Adaptive Cruise Control) s funkcí Front Assist a systému nouzového brzdění City, nový mechanismus řízení s progresivním účinkem, zadní náprava, volič jízdních profilů, dotykový displej v sériové výbavě všech modelů a kompletně přepracované informační a zábavní systémy, jejichž vrcholné verze mají displej, který reaguje již na pouhé přiblížení ruky.

Pro český trh se model dodává s výbavou, která sériově například obsahuje:

  • 5-dvéřové provedení
  • automatickou klimatizaci Climatronic
  • 5" dotykový displej
  • FM rádio
  • Slot na SD-kartu
  • palubní počítač
  • elektronickou parkovací brzdu vč. funkce auto-hold
  • systém start/stop
  • variabilní zavazadlový prostor