Aktuální servisní akce FIAT

Aktuální servisní akce FIAT

Využijte naše časově omezené akční nabídky pro vozy značky FIAT.

JARNÍ PROHLÍDKA ZA 399 KČ


Venku se probouzí jaro a teplé počasí začne brzy lákat k výletům. Jarní prohlídka vozu je důležitým preventivním opatřením, které pomáhá zajistit, aby Váš vůz byl v dobrém technickém stavu. Svěřte se do rukou profesionálů a přijeďte do autorizovaného servisu, kde naši technici důkladně zkontrolují Váš automobil během jarní prohlídky. Jako dárek od nás navíc obdržíte 4,5l směs do ostřikovačů jako poděkování za Vaší důvěru.

 

OBJEDNAT DO SERVISU

Akce platí od 1.4.2024 do 31.5.2024. Cena je uvedena vč. DPH


AKČNÍ CENA NA ORIGINÁLNÍ KOLA

Protože si svých zákazníků velice vážíme, připravili jsme pro Vás časově omezenou akci na originální kola. Neváhejte a navštivte nejbližší servisní místo, kde Vám kvalifikovaní odborníci pomohou s výběrem a případně zpracují kalkulaci. Sleva ve výši 25 % platí na všechna kola plechová i z lehkých slitin.

Využijte mimořádné akční nabídky a dodejte svému vozu osobitý a stylový vzhled. Pořiďte si novou sadu kol za bezkonkurenční ceny a usnadněte si veškeré budoucí práce spojené s povinnou výměnou pneumatik. Do budoucna ušetříte čas i peníze za přezouvání pneumatik, protože budete měnit kompletní kola.

 

* Akce platí od 1.3. do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

OBJEDNAT DO SERVISU


Věrnostní program "Originály+" pro vozy starší 4 let

Čím starší je váš vůz, tím větší získáte slevu na nákup originálních náhradních dílů. Originál tak zůstane originálem, který vám navíc namontují naši vyškolení odborníci. Pro 4 letý vůz využijte slevu 10%, na 7 letý a starší dokonce 25%. Dopřejte svému vozu profesionální péči bez ohledu na věk a navštivte autorizovaný servis FIAT v Pardubicích na Dubině.

Sleva na nákup originálních náhradních dílů v rámci programu Originály+ je podmíněna montáží v autorizovaném servisu. Sleva se tedy nevztahuje na pultový prodej.

Tento program je platný celoročně.


 

ÚDRŽBA A KONTROLA VAŠEHO VOZU FIAT JE STĚŽEJNÍ


TLUMIČE
Tlumiče jsou klíčovým prvkem odpružení vozidla - závisí na nich stabilita vozu, bezpečnost a pohodlí jízdy. Kompenzují nerovnosti silnice a udržují kola v neustálem kontaktu s vozovkou za každé situace.

ROZVODOVÝ ŘEMEN
Rozvodový řemen je součástí vozu, která zajišťuje synchronizaci ventilů a pístů motoru. Vzhledem k důležitosti jeho funkce je nezbytné jej po čase zkontrolovat a popřípadě nechat vyměnit.

KLÍNOVÝ ŘEMEN
Klínový řemen je ve voze jednou z nejdůležitějších součástek motoru. Podobně jako v případě rozvodového řemene je i zde nutná pravidelná kontrola a případná výměna, pokud jej totiž včas nevyměníte, mohl by během jízdy prasknout a zničit motor.

FILTRY
Filtry pomáhají chránit zdraví řidiče a pasažérů, současně zajišťují ochranu motoru vozidla a životního prostředí. Udržování filtračního systému vašeho vozidla v optimálním stavu zvyšuje životnost vozidla i vaši bezpečnost na cestách.

BRZDY
Musí být kontrolovány každých 10 000 km. Jen tak budete mít jistotu, že brzdové destičky i kotouče jsou v dobrém stavu.

STĚRAČE
Stěrače zajišťují optimální výhled z vozidla, a tím i vaši bezpečnost na cestách. Proto se doporučuje jejich výměna každý rok, aby nebyla snížena jejich funkčnost. 

Kontakty na naše servisní poradce FIAT:

Pardubice - Hůrka 1798

Ondřej Kaltoun

Ondřej Kaltoun

vedoucí servisu FIAT

ondrej.kaltoun@autocentrum.cz