Autocentrum BARTH je vítěz v kategorii Kia Select 2016

Kia ocenila nejlepší dealery v České republice.

Společnost KIA MOTORS CZECH ocenila své nejlepší dealery za rok 2016. Ocenění si odneslo celkem osm dealerů v sedmi kategoriích. Vedle hlavní ceny pro Nejlepšího dealera ocenila společnost Kia Nejlepšího prodejce nových vozů, Nejlepší servis, Fleetové centrum roku a zároveň vyhlásila vítěze v kategoriích Kia Select, Trophy Award a Platinum Dealer. Vedení společnosti udělilo také speciální cenu za 1 000 prodaných vozů za rok. Slavnostní vyhlášení proběhlo na Výročním setkání dealerů Kia 2017, které se konalo 18. a 19. ledna v Žilině - rodišti modelů cee´d, Sportage či Venga. 

„Značka Kia je v České republice mimořádně úspěšná. V loňském roce jsme se umístili v počtu registrací na sedmém místě, což je mnohem výše než činí umístění značky Kia v rámci celé Evropy. Počet prodaných vozů se jen za poslední dva roky zvedl o třetinu. Naši dealeři se na tomto úspěchu podílejí velkou měrou, proto jim chceme touto cestou poděkovat a motivovat je k další spolupráci,“ vysvětluje Arnošt Barna, pověřený generální ředitel společnosti KIA MOTORS CZECH, který je zároveň zodpovědný za rozvoj dealerské sítě v České republice.

 

KIA SELECT 2016Autocentrum BARTH a.s.

Kia Select je revoluční a vysoce variabilní produkt financování vozu, který si může zákazník nastavit přesně podle svých představ a možností. O celkovém vítězi v této kategorii rozhodoval nejvyšší podíl uzavřených smluv Kia Select na celkových prodejích dealera. Cenu převzal pan Jakub Janda, vedoucí prodeje Autocentrum BARTH.

 Zdroj: Tisková zpráva Kia Motors Czech republic