Buďte šampionem s modelem Peugeot 208

Již za 250.000 Kč s bohatou výbavou Active

Představujeme vám chytrý městský vůz Peugeot 208. Tento kompaktní hatchback vás překvapí svým prostorným interiérem a inovativní koncepcí místa řidiče Peugeot i‑Cockpit. Nyní v bohaté výbavě Active již za 250 000 Kč včetně výkupního bonusu 10 000 Kč. Výbava Active zahrnuje klimatizaci, tempomat, přední mlhovky, LED světla, barevnou dotykovou obrazovku, funkci Bluetooth a mnoho dalších prvků. Buďte šampionem ve městě s Peugeotem 208.

Spotřeba a emise CO2 v kombinovaném provozu 3,5–5,0 l/100 km, 90–116 g/km. Cena se vztahuje k vozu 208 ve výbavě ACTIVE a s motorizací 1.2 PureTech 82 MAN5 a je včetně výkupního bonusu 10 000 Kč. * Pětiletá značková záruka se skládá z běžné dvouleté záruky a následně ze servisní smlouvy Optiway Garance na další 3 roky / do najetí 60 000 km. Foto je pouze ilustrativní.

3 DŮVODY PROČ VYBRAT NOVOU 208:

  1. MAGNETICKÁ PŘITAŽLIVOST
    Nový PEUGEOT 208 vás na první pohled okouzlí svým novým stylem ‑ výraznějším, sportovnějším a ušlechtilejším.
    Přední mlhové světlometyi ve spodní části nárazníku v kombinaci s novou vizuální identitou vůz opticky rozšiřují, takže působí dynamičtějším a stabilnějším dojmem. Nový PEUGEOT 208, to je pozvání na cesty, které se neodmítá!

  2. INTUITIVNÍ A VZRUŠUJÍCÍ ŘÍZENÍ
    Nový PEUGEOT 208 nabídne cestujícím velmi kvalitní a stylově čistý interiér s moderním místem řidiče Peugeot i‑Cockpit, kde má řidič všechny funkce na dosah ruky a jejich ovládání je snadné a přirozené.
    Volant menších rozměrů, zvýšená přístrojová deska a velká dotyková obrazovka vám zprostředkují inspirativní jízdní zážitky i dynamické a jisté řízení.

  3. ÚČINNOST A BEZPEČNOST
    Kompaktnost, nízká hmotnost, aerodynamika a jízdní kvality, kterými se nový PEUGEOT 208 vyznačuje, vytváří dokonalou rovnováhu mezi komfortem a příkladnými jízdními vlastnosti.
    Nová technologická výbava spolu s širokou nabídkou benzinových motorů PureTech a dieselových motorů BlueHDi, které splňují emisní normy Euro 6, doplňuje uvedené kvality vozu výbornými výkonovými parametry a hospodárností, která se v segmentu stává referencí.

Katalog  Ceník a technická data  Katalog Příslušenství  Domluvit testovací jízdu

KONTAKTUJTE NÁS:

Petr Jičínský

Petr Jičínský

vedoucí prodeje vozů Peugeot

petr.jicinsky@autocentrum.cz