Čekáte na auto z výroby? Připravíme vám lepší podmínky v naší autopůjčovně BARTH Rent

Máte objednaný nový vůz ve výrobě a potřebujete být mobilní? Než dostanete klíčky, využijte auto z autopůjčovny BARTH Rent.

Vždy pro Vás máme řešení

Využijte exkluzivní nabídku tarifu „PRE-DELIVERY“ naší profesionální autopůjčovny BARTH RENT.


PŮJČÍME VÁM VŮZ AŽ S 30% SLEVOU 

  • Zvýhodněný tarif „PRE-DELIVERY“ je určen pro zákazníky Autocentra BARTH a.s., kteří u nás mají objednané vozidlo ve výrobě a čekají na něj (platí pro zákazníky, kteří kupují vozidla za hotové, na úvěry, anebo na produkt BARTH-OPERÁK). Nabídka platí pro soukromé osoby a firemní zákazníky.
  • Zákazník si může zapůjčit jakýkoliv vůz z nabídky autopůjčovny BARTH Rent.
  • Doba pronájmu může být od 7 dní do 9 měsíců.
  • U zvýhodněného tarifu „PRE-DELIVERY“ je omezen nájezd km na 2 000 měsíčně (při nájezdu navíc se hradí poplatek).
  • V ceně pronájmu je kompletní pojištění, dálniční známka ČR, kompletní servis a sezonní pneumatiky.
  • V případě pronájmu na dobu kratší než měsíc bude cena nájmu účtována podílem na měsíčním nájemném.
  • Zákazník musí mít zaplacenou zálohu na objednaný nový vůz, anebo sepsanou smlouvu na objednané vozidlo na operativní leasing.

Ceník tarifu Pre-delivery ZDE     Rezervujte si vůz na BARTH-RENT.cz

Autopůjčovna BARTH Rent nabízí širokou paletu vozidel všech segmentů – vozy nižší, střední i vyšší třídy, off-roady, sportovní vozy, ale i dodávky a minibusy. Půjčujeme výhradně nové nebo zánovní vozy značek ŠKODA, Volkswagen, Audi, SEAT, KIA, Peugeot, FIAT, kterých jsme současně autorizovaný prodejce a servis. Všechny vozy jsou vždy ve 100% stavu a pravidelně servisovány. Samozřejmostí je vybavení dálniční známkou a dále autorádiem. Všechny vozy jsou pojištěné v rámci celé Evropy proti odcizení a havárii. Zajistíme také náhradní vozy v případě nenadálé situace.

Zvýhodněnýtarif „PRE-DELIVERY“ je určen pro zákazníky Autocentra BARTH a.s, kteří zde majíobjednané vozidlo ve výroběa čekají na něho(platí pro zákazníky, kteří kupují vozidla za hotové, na úvěry, anebo na produkt BARTH-OPERÁK). Nabídka platí prosoukromé osoby, afiremní zákazníky.Zákazník si může zapůjčitjakýkoliv vůzz nabídky autopůjčovnyBARTH-RENT.Doba pronájmu může být od7 dní do 6měsíců.U zvýhodněného tarifu „PRE-DELIVERY“ je omezennájezd km na 2.000 měsíčně(při nájezdu navíc se hradí poplatek).V ceně pronájmu jekompletní pojištění,dálniční známka ČR,kompletní servisasezónní pneumatiky.V případěpronájmu na kratší dobu, nežměsíc, bude cena nájmu účtována podílem na měsíčním nájemném.Zákazník musí mítzaplacenou zálohuna objednanýnový vůz, anebosepsanou smlouvuna objednané vozidlo naoperativní leasing.