CHYTRÁ. KRÁSNÁ. BOHATÁ. Sportage

Akční model COOL za 499 tisíc

AKČÍ VERZE

Nyní v nabídce akční model COOL s bohatou výbavou již za 499 tisíc. 

K výbavě Comfort ZDARMA:

  • automatická klimatizace
  • tempomat s omezovačem rychlosti
  • nebo volant potažený kůží

Využijte revoluční produkt Kia Select a získejte dodatečný bonus 15.000 Kč.

Ceník   Nabídka financování    Testovací jízda

SEZNAMTE SE, TOHLE JE KIA SPORTAGE

Cesta je cíl

Zcela nová Kia Sportage vám nabídne mnohem víc, než očekáváte. Ještě úžasnější osobitý design. Ještě víc nejmodernějších technologií. Ještě víc vyspělých prvků, které zvýší váš komfort a bezpečnost. Ještě víc důvodů, proč se vydávat za dobrodružstvím a využívat příležitosti, které přináší každý den. S tímto vozem objevíte zcela nový způsob, jak pohlížet na svět. Budete objevovat. Podnikat odvážné akce. Zvládat daleké cestování i krátké jízdy. Nalézat nová dobrodružství a nová místa. Nový model Sportage nabízí tolik inovací, stylu a komfortu pro vaše potěšení. Je to dokonalý vůz, v němž bude každá cesta nezapomenutelným zážitkem

Úžasná, bez ohledu na prostředí...

Nová Kia Sportage s ohromujícím vzhledem vyčnívá z davu v kterémkoli prostředí. Sportage je dokonalou kombinací sportovních vlastností a elegance, ať už projíždíte městem, nebo zdoláváte terénní překážky na nezpevněných cestách, jedete poklidně po prázdné silnici, nebo parkujete u svého domova. Modely Sportage a Sportage GT Line, navržené a vyráběné v Evropě, se vyznačují osobitým, inovativním designem a skutečně úžasnými prvky výbavy. Ať vás napadne jakékoli dobrodružství, Sportage vám vždy nabídne zážitky vycházející z ryzí kultivovanosti.

Nová definice kultivovanosti

Přitažlivým vzhledem nového modelu Kia Sportage dáte najevo svůj postoj – bez jediného slova. Osobitý vnější design se vyznačuje impozantním profilem, svalnatými tvary a odvážným designem přídě i zádě. Výrazně tvarovaná kapota motoru s charakteristickou maskou chladiče Kia dodává modelu Sportage nezaměnitelný sportovní vzhled. Celkový elegantní dojem završují sofistikované detaily, jakou jsou např. zadní svítilny protažené do stran.

Rozdíl, který nejen uvidíte, ale i pocítíte.

V novém modelu Kia Sportage o vás bude po všech stránkách dokonale postaráno. Interiér s měkkými materiály a luxusními povrchovými úpravami se vyznačuje maximální
pozorností věnovanou všem detailům. Díky tomu zažijete v novém modelu Kia Sportage nejvyšší míru pohodlí. Také se v něm budete cítit jako doma, o což se postará
rozsáhlá výbava zahrnující elegantní sedadla a materiály prémiové kvality použité v celém interiéru. Nová, ergonomicky navržená přístrojová deska, je zcela orientována na řidiče – všechny prvky jsou dokonale rozmístěny pro snadné používání a dobrou čitelnost. Horní část přístrojové desky nabízí praktickou zobrazovací zónu v úrovni očí, zatímco ve spodní ovládací zóně budete mít všechno ve snadném dosahu. Výsledkem je nádherné spojení inovací, komfortu a designu světové úrovně.

Mysleli jsme na všechno, takže vy už nemusíte.

Zcela nová Kia Sportage je zárukou, že každá vaše cesta bude probíhat bez potíží a starostí. Proto je například vybavena celou řadou vyspělých technologií, díky nimž se dostanete do svého cíle bez sebemenšího náznaku stresu. Zcela nová Sportage vám bude na cestách poskytovat maximální podporu od informování o platném omezení rychlosti přes zvyšování viditelnosti na silnici až po naprosto snadné zaparkování vozu. Takže jedinou věcí, o kterou se budete muset postarat, je usednout za volant a užívat si radost z jízdy.

Každý výlet bude jako dovolená.

Nová Kia Sportage je mimořádně komfortní. Ve skutečnosti je mnohem víc než jen komfortní. Každý výlet bude mít báječně klidný průběh s maximálním pohodlím a snadným řízením. Nepřeberné množství velmi sofistikovaných prvků výbavy modelu Sportage sahá od bezklíčkových, bezdotykových technologií, jako je chytré elektrické ovládání víka zavazadlového prostoru, přes nabíječky ze světa high-tech až po sedadla, která se postarají o vaše pohodlí bez ohledu na roční období. Sportage vám poskytne spoustu důvodů, proč si sednout za volant a užívat si jízdu.

Připojte se, klikněte a užívejte si.

Nemusíte mít obavy, že se někde zdržíte, protože nová Kia Sportage nabízí rozmanité způsoby, jak vám zajistit spojení s okolním světem i nepřetržitou zábavu. Díky Bluetooth handsfree nepřijdete o žádný telefonát – ani o své nejoblíbenější skladby. Ale tím to pro nový model Sportage nekončí. Prémiový audiosystém JBL poskytuje zvuk nejvyšší kvality. Navigační systém vás nasměruje na správnou cestu. A díky důmyslným možnostem připojení budete mít svá nejoblíbenější zařízení vždy v dosahu.

Kde? Kdy? Jak? Odpověď je zde.

Náš nový navigační systém s telematickými službami Kia Connected Services, poskytovanými v rámci programu TomTom Live Services, posouvá spolehlivé vedení k cíli na novou úroveň přesnosti. Zajistí vám spojení s okolním světem a nabídne ještě víc užitečných informací než dosud. Základem je jednotka WiFi, která umožní připojení navigačního systému k internetu prostřednictvím vašeho chytrého telefonu.

Nezaměnitelně sportovní

Nový model Kia Sportage GT Line doslova překypuje sportovním elánem a elegancí. Tento ultra atletický vůz je nepřehlédnutelný díky osobitému designu a přitažlivým
prvkům. Atraktivní mřížky se síťovou strukturou, mlhové světlomety LED se vzhledem ledových kostek a dvojité koncovky výfuku jsou jen malou ukázkou odvážných detailů.
Úžasný celek završují 19“ kola z lehké slitiny.

Sportovní duch i v interiéru

Interiér nového modelu Sportage GT Line je skutečně impozantní. Je to úžasný pocit držet v rukou tříramenný volant s dole zploštělým věncem obšitým perforovanou kůží. K odvážnému stylu přispívá rovněž leskle černé ozdobné obložení středové konzoly společně se sofistikovanou horní částí přístrojové desky. Měkké materiály, včetně čalounění sedadel kůží s šedým prošíváním, vytvářejí krásné prostředí, v němž si budete užívat maximálního pohodlí. A v neposlední řadě to jsou hliníkové pedály, které se postarají o eleganci i u vašich nohou.

Možná chcete jet jen na jeden výlet. Ale pak znovu a znovu...

Nic se nevyrovná dobrodružné výpravě. V novém modelu Kia Sportage nebudete ani potřebovat důvody, proč vyjet na silnici. Sportage vám totiž poskytne naprostou
svobodu a kontrolu nad situací, ať se vydáte kamkoli. Vyspělé systémy vozu kategorie SUV s pohonem všech kol nepřetržitě sledují provozní podmínky, aby byla zachována
optimální trakce na nerovném, sypkém nebo kluzkém povrchu. Kromě toho pomáhají zachovat také příčnou stabilitu při průjezdu zatáčkou. Díky posilovači řízení, jehož elektromotor je uložen v převodce řízení, si budete užívat ještě kultivovanější jízdy – s klidnějším řízením, vyšší směrovou stabilitou a bezprostředními reakcemi na povely řidiče.

Velký prostor, který si můžete užívat – a sdílet.

Nová Kia Sportage vám poskytne obrovský vnitřní prostor a cestování se stane ještě příjemnějším, když ho budete s někým sdílet. Jedinečné uspořádání interiéru nabídne
stejné pohodlí vašim spolucestujícím stejně jako vám. Každé místo bude nejlepší volbou díky velkorysému prostoru a nastavitelnému sklonu opěradel také u zadních sedadel.
Sedadla modelu Sportage jsou navíc podélně posuvná a jejich sklopením vznikne téměř rovná ložná plocha, takže budete moci využívat vnitřní prostor variabilně podle svých
představ. A díky velkorysému objemu zavazadlového prostoru s nastavitelnou podlahou budete mít vždy k dispozici obrovský prostor pro zavazadla všech svých spolucestujících.

O vaše bezpečí je postaráno.

Vyspělý skelet karoserie, vyztužený díly z ultra vysokopevnostních ocelí, nabízí ještě vyšší úroveň ochrany posádky, aby byla zajištěna vaše bezpečnost. Stejný účel má i šest airbagů, které se aktivují v případě kolize, aby ochránily vás i vaše spolucestující. Celá řada pracovitých asistenčních systémů vám zajišťuje vysokou úroveň aktivní bezpečnosti a suverénní kontrolu nad vozem v každé situaci.


Soubory ke stažení

image [png, 38,0 KB]