Cruise 'n' Control.

Nová kabina: Pohodlná a moderní. Nabízí místo pro vše, po čem touží srdce mužů.

Asistenční systémy

Nový Amarok je sériově vybaven inovativními asistenčními systémy. Patří k nim např. asistent pro rozjezd do kopce, asistent pro jízdu z kopce, systém ParkPilot nebo tempomat.

 

Palubní deska s dekorační lištou

Všechny linie výbavy jsou vybaveny nově navrženou palubní deskou s dekorační lištou a praktickou odkládací přihrádkou ve formátu DIN-A4. K dispozici je navíc také multifunkční volan v kůži s ovládacími prvky řazení.

 

Moderní infotainment

Nabídka infotainment systémů pro Amarok zahrnuje rádia "Composition Audio" a "Composition Media" nebo navigační systém "Discover Media".

 

Osmi stupňová automatická převodovka s pohonem všech kol 4MOTION

Jedinečná kombinace komfortní osmistupňové automatické převodovky a pohonu všech kol 4MOTION je nabízena pouze u modelu Amarok. První převodový stupeň je určen pro jízdu v terénu, osmá rychlost je pak optimalizována pro hospodárnou jízdu vzdálenosti při nízkých otáčkách.

 

Nové sedadlo ergoComfort

Nový Amarok jako jediný ve své třídě je napředních místech vybaven sedadly ergoComfort, která nesou pečeť AGR. Umožňují elektrické nastavení 12 parametrů, 2 parametry je pak možné nastavit manuálně. Jsou součástí sériové výbavy pro model Aventura, pro linie Comfortline a Highline se dodávají na přání.