DESIGN Styl a prostor

DESIGN Styl a prostor

Rozšiřte si horizonty - Nová Kia Ceed Sportswagon Vám nabízí více prostoru, abyste si mohli ještě více užívat každého dne. Označení Sportswagon si zaslouží díky kombinaci sebevědomého, atletického designu, velkého vnitřního prostoru a dynamické jízdy. Připravte se na vzrušující zážitky z jízdy.

Dynamický exteriér

Nová Kia Ceed Sportswagon sdílí atletickou postavu s hatchbackem. Maska chladiče, světlomety LED se světly LED pro denní svícení ve tvaru „ledové kostky“ a mlhové světlomety propůjčují přídi osobitý vzhled. Sportovně nízký profil je vizuálně prodloužen chromovanými lištami oken, zatímco elegantní podélné střešní nosiče Vám nabídnou možnosti vzít si s sebou, cokoli potřebujete.

Nová dimenze viditelnosti

Přitažlivá zadní světla LED pro denní svícení zajistí Vašemu vozu lepší viditelnost na silnici a snadnější rozpoznatelnost. Okouzlující design je charakteristickou vlastností nové rodiny modelů Kia Ceed. Ukazatele směru LED (3 kostky) uvnitř svítilen umocňují šířku vozu. Vpředu jsou světlomety LED se světly LED pro denní svícení ve tvaru „ledové kostky“ a s asistentem dálkových světel HBA (High Beam Assist).

Velkorysý interiér 

Vše je navrženo pro řidiče. Ladné horizontální uspořádání přístrojové desky vytváří prostornou atmosféru. Výběr elegantních variant interiéru zahrnuje černé a šedé čalounění tkaninou a umělou kůží, nebo, v nejušlechtilejší verzi, kompletní čalounění černou kůží. Moderní technika je dokonale integrována do 8“ dotykového displeje s navigačním systémem.