Fleetové centrum BARTH – v čem jsme výjimeční?

Fleetové centrum BARTH – v čem jsme výjimeční?

Nejucelenější nabídka firemním zákazníkům.

Společnost Autocentrum BARTH se věnuje aktivně prodeji vozů firemním zákazníkům již od roku 1998. Máme bohaté zkušenosti a praxi s fleetovými koncepty výrobců a importérů námi zastupovaných značek automobilů, kterých je více než 10. Jsme autorizovaný prodejce a servis vozů značek Volkswagen — osobní vozy, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen — užitkové vozy, dále osobních a užitkových vozů značek Peugeot, Opel, Citroën a jihokorejské značky KIA. Provádíme také autorizovaný servis osobních a užitkových vozů italské značky FIAT.

Baví nás sestavovat s našimi zákazníky vozové parky a vybírat z našeho produktového portfolia více než 115 modelů. Zde máme na výběr od malých vozů, vozů pro střední management, luxusních, sportovních, terénních vozů pro nejvyšší management, ale i z malých i velkých dodávek až po speciální vozy pick-up atd. Realizujeme fleetové obchody od 2 vozů až po prodej několika set vozů. Zákazníkům při prodeji vozů navrhujeme nejlepší cenové podmínky s využitím všech možných podpor od výrobců či importérů vozů v ČR, u některých značek a modelů již od jednoho vozidla. Umíme zkombinovat různé velkoodběratelské koncepty výrobců a importérů. Naši zákazníci nemusí kupovat jednotlivé značky či kategorie vozů u jiných prodejců. 

Naše provozovny značky ŠKODA v Pardubicích a Hradci Králové získaly od výrobce vozů ŠKODA status certifikovaného Fleetového centra. Status Fleetového centra máme i ve značce KIA a Peugeot. V oblasti financování nabízíme různé možnosti úvěrů, leasingů, ale i operativních leasingů. Naše provozovny jsou vybudovány podle nejnovějších architektonických konceptů a vybaveny tak, abyste se tam cítili příjemně a komfortně. Máme propracovaný fleetový koncept pro servisování vozových parků našich firemních zákazníků, řešení pojistných událostí, pneuservis, výměny autoskel. Provozujeme pro vás vlastní autopůjčovnu. Vozy po nehodách opravíme a kompletně vyřešíme pojistné události v našich moderních certifikovaných lakovnách a klempírnách. Servisujeme i starší vozy ve vozových parcích za zvýhodněných podmínek. Všechny námi nabízené produkty a služby se vztahují na všechny naše značky i modely a platí ve všech našich provozovnách v Pardubicích a v Hradci Králové. Výhodou je, že spolupracujete pouze s jedním partnerem.

Náš profesionální tým pracovníků fleetového oddělení vám rád ochotně poradí, pomůže a bude nápomocen při řešení správy vašeho vozového parku. Naším cílem je poskytovat co nejkvalitnější a nejprofesionálnější služby pro firemní klientelu. Vy se můžete v klidu věnovat svému businessu a starost o vozový park přenechat nám. Bude nám ctí, pokud budete patřit mezi naše spokojené firemní zákazníky.

Pro více informací kontaktujte naše pracovníky fleetového centra na e-mailu fleet@autocentrum.cz .

Tomáš  Felcman

Tomáš Felcman

vedoucí fleetového oddělení

tomas.felcman@autocentrum.cz