Kdo nás řídí

Kdo stojí za společností Autocentrum BARTH a.s.?

Michal Burkoň, MBA

Michal Burkoň, MBA

předseda představenstva a výkonný ředitel

Michal pracuje pro společnost Autocentrum BARTH již od jejího začátku, kdy byl v roce 1996 u jejího založení, neboť založení firmy byl jeho nápad a aktivita. Neustále vytváří nové vize a firmu posouvá a rozšiřuje. Vymýšlí stále nové produkty a aktivity. Nyní zastává pozici výkonného ředitele, kde vede úspěšný tým pracovníků podílející se na růstu a rozvoji společnosti Autocentrum BARTH. Má také na starosti vnější komunikaci firmy.

Většinu času věnuje své práci, ve volných chvílích se věnuje rodině a cestování, což je jeho koníček. Má rád motoristický sport, motorky a cestování karavanem. Také rád organizuje akce pro zákazníky a zaměstnance. V roce 2014 získal titul MBA při Czech Management Institutu Praha. V poslední době se také soustředí na organizaci závodního týmu BARTH Racing, který se pravidelně a úspěšně účastní nejtěžšího závodu světa, a to Rallye Dakar v Jižní Americe. 


Petr Eis

Petr Eis

obchodní ředitel

Petr nastoupil do společnosti v červnu 2009 jako vedoucí prodeje vozidel Volkswagen. Po úspěšném vedení obchodního týmu značky Volkswagen byl od 1. 5. 2013 pověřen i odpovědností za vedení značky ŠKODA a Centra ojetých vozidel. Postupně se svým nasazením a odhodláním vypracoval na pozici obchodního ředitele. Jeho úkolem je vytváření podmínek pro další rozvoj jednotlivých obchodních oddělení, předávání nabytých zkušeností svým kolegům, systematická práce na zvyšování hospodářského výsledku a neustálé posouvání kvality obchodního procesu k maximální spokojenosti našich zákazníků. Za dlouhodobě vynikající práci v oblasti prodeje získal nejvyšší ocenění koncernu Volkswagen, Zlatou jehlici za rok 2017. Ve volném čase se věnuje sportu a kreativní výstavbě rodinného domu.


Jaroslav Růžička

Jaroslav Růžička

ředitel servisních služeb

Jarda do společnosti nastupoval již jako kvalifikovaný pracovník začátkem roku 2011, s certifikátem servisního poradce značky Volkswagen a čerstvým oceněním v prestižní soutěži ŠKODA Service Challenge 2010. Funkci servisního poradce Volkswagen rozšířil o další koncernové značky SEAT a ŠKODA. Postupně si přibral i agendu garančního technika a získal osvědčení Pracovníka péče o zákazníka. Po dvou letech u naší společnosti přijal nabídku rozšířit své zkušenosti a vyměnit pozici servisního poradce za vedoucího lakovny a klempírny a získat osvědčení Specialisty oprav po nehodách. Další zajímavou výzvou bylo přidat i vedení autopůjčovny. Středisko lakovny a klempírny se během několika let podstatně rozšířilo, autopůjčovna si osvojila procesy a zabezpečila svůj chod, stala se ekonomicky zajímavých střediskem. V roce 2019 tedy následovalo jednání o možnosti mít na starosti celou provozovnu na Dubině a využít dosavadní zkušenosti z většiny sfér servisního procesu a poznat další servisní značky KIA, FIAT, což se stalo realitou. Od prosince 2021 pak zastává funkci Ředitele servisních služeb a má na starosti servis na všech pobočkách společnosti. Zejména v posledních letech se rád vzdělává různými semináři a kurzy. Za nejpřínosnější považuje seminář pro střední a později i vyšší management od společnosti Business Success a kurz Kritického myšlení nebo Byznys a právo. Rád se odreagovává cestováním a sportem. Poznávání světa a jiných kultur považuje za velmi důležité životní zkušenosti. Ze sportu preferuje fotbal, beach volejbal nebo fitness. Nejvíce volného času však nejraději tráví s rodinou a psím parťákem, vipetem.


Ing. Martin Vortel

Ing. Martin Vortel

ředitel ekonomického a provozního úseku

Martin má na starosti řízení celého ekonomicko-provozního úseku. Má na starosti veškeré interní procesy, aby vše fungovalo. Ve volných chvílích se věnuje rodině a sportu.


Karel Hršel

Karel Hršel

vedoucí značek Audi, koordinátor prodeje vozů

Spolu s výkonným ředitelem Michalem Burkoněm, stál u zrodu společnosti Autocentrum BARTH. Postupně prošel v rámci firmy různými posty. V Autocentru nyní vede velmi úspěšný tým pracovníků odpovědných za značku Audi. Má také na starosti rozvoj interních procesů v oblasti prodeje vozů, webové portály a celý informační systém. Ve volném čase se věnuje hlavně své rodině a sportu.