Komfortní a prostorný interiér s možnostmi individualizace

T-Roc Vám díky komfortní a prostorné koncepci interiéru nabízí spoustu prostoru pro rozvoj Vaší osobnosti. K tomu přispívají také progresivní designové prvky a mnoho možností individualizace.

V interiéru vozu T-Roc v linii Style Line můžete vždy projevit Váš osobní vkus. Sami tak učíte, v jaké barvě bude svislý designový panel palubní desky. Barva, kterou preferujete, pak bude použita také na bočních dekorech a krytech středové konzoly. S barevným schématem jsou sladěny rovněž látkové potahy sedadel "Tracks 4". Nejlepší na tom je, že ať už jde o ušlechtilou harmonii nebo nápadný objekt pozornosti, o tom, co spolu nejlépe ladí, nakonec se rozhodnete pouze Vy.

Udělejte si pohodlí

Vysokou kvalitu materiálů i pečlivě vybrané komponenty výbavy pocítíte ve voze Dino na vlastní kůži. Linie výbavy Style Line je sériově vybavena sportovně komfortními sedadly na předních místech. V linii Sport Line pak řidič i spolujezdec budou sedět na sportovně komfortních sedadlech, která jsou navržena tak, aby zajišťovala mimořádně dobré boční držení těla. V opěradlech sedadel jsou zakomponovány bederní opěrky, které si můžete nastavit tak, abyste zajistili úlevu Vašim zádům.

Nabídka potahových látek Vám umožňuje projevit Váš individuální vkus. Mimořádně ušlechtilým způsobem se projeví volitelná výbava v kůži "Vienna", která interiéru dodá šarm stylového obývacího pokoje.

Dalším světlým okamžikem je v tom pravém smyslu slova volitelné panoramatické výklopné/posuvné střešní okno, které do interiéru vozu propouští více světla a Vy si tak můžete užít jedinečný pocit prostoru. Střešní okno je složené ze dvou velký skleněných dílů, z nichž přední díl lze pomocí elektrického ovládání vyklopit a posunout. Při intenzivním slunečním záření je možné prostřednictvím stisku tlačítka zatáhnout roletu umístěnou pod oknem a kompletně jej zakrýt.

Seďte nad věcí

T-Roc má kompaktní vnější rozměry, ale díky zvýšené pozici sezení a pohodlnému místu pro nohy vytváří pocit, jako když sedíte ve větším automobilu. Objem zavazadlového prostoru je pak 445 litrů. V případě, že je to málo, lze sklopit opěradlo asymetricky děleného zadní sedadla nebo použít průvlak pro transport dlouhých předmětů. Praktická je také rovná plocha zavazadlového prostoru i jeho výškově nastavitelná podlahy. Můžete tak pohodlně naložit i těžké předměty.