Konektivita

Vrchol segmentu.

Služby ŠKODA Connect sestavené z 3 balíčků. První z nich, Infotainment Online, poskytuje informace a možnost správy navigačních služeb, případně rozšíření funkcí infotainmantu. Care Connect umožnuje ovládat některé funkce vozu prostřednictvím chytrého telefonu nebo ŠKODA Connect Portálu a zajišťuje spojení s Vaším servisním partnerem. Třetí součástí je Tísňové volání.

TLAČÍTKA PRO PŘÍPAD NOUZE

Červené tlačítko vpravo okamžitě aktivuje tísňové volání v případě, že jste se stali obětí vážné dopravní nehody nebo jejím svědkem. Prostřední tlačítko umožní zavolat na servisní linku pro pomoc na cestách. Tlačítko vlevo pak umožní telefonát na ŠKODA infolinku pro zodpovězení dalších dotazů.

 

SMARTLINK+

SmartLink+ umožní propojení Vašeho smarthphonu infotainmentu prostřednictvím MirrorLinkuTM a SmartGate. Systém SmartGate využívá připojení Wi-Fi nebo USB kabelem k odesílání vybraných dat o vozidle do připojeného mobilního zařízení. Díky SmartGate tak budete mít prostřednictvím aplikací ŠKODA OneApp přístup k více než 40 telemetrickým datům o voze.

 

2USB SLOTY VPŘEDU

ŠKODA KAROQ Vám umožní připojit Vaše externí multimediální přehrávače a paměťová zařízení prostřednictvím dvou USB konektorů umístěných vpředu v palubní desce.