Montáž tažného zařízení

Montáž tažného zařízení

Tažné zařízení Vám umožní převézt pohodlně a bezpečně prakticky téměř každý náklad z jednoho místa na druhé. Využití tažného zařízení může být sezónní, ale klidně také celoroční záležitostí, a to jak u vozů užitkových, tak vozů osobních. Tažné zařízení využijete jak pro firemní i osobní přepravu, tak při cestách s rodinou či přáteli.

Montáž svépomocí versus komplexní služby na jednom místě

Pakliže uvažujete o koupi a instalaci tažného zařízení na Váš automobil, můžete zvolit cestu svépomocí nebo se svěřit do rukou profesionálů.

V případě, že se rozhodnete namontovat tažné zařízení svépomocí, musíte počítat s tím, že Vaše další kroky ihned po montáži povedou na STK, kde technici prověří, zda byla montáž provedena správně. Na základě odborné kontroly Vám příslušná STK následně vydá protokol, který slouží jako podklad pro provedení zápisu do technických průkazů vozidla.

Montáž tažného zařízení

Autorizovaný servis provede montáž tažného zařízení na základě certifikátu evidovaného u Ministerstva dopravy a na základě platných evropských norem. Díky tomu, že je tažné zařízení odborně namontováno prostřednictvím zaměstnanců autorizovaného servisu, jednoduše přeskočíte návštěvu STK. Firma vystaví k tažnému zařízení typový list a Vy se tak můžete rovnou vydat na městský úřad (zákonná lhůta je 14 dnů), kde by Vám měli tažné zařízení bez problémů zapsat do technických průkazů.

Benefity montáže u profesionálů:

  • Časová úspora
  • Záruka na montáž tažného zařízení
  • Bezproblémová instalace včetně potřebných dokumentů
  • Zápis o montáži provede servis
  • Záruka na tažné zařízení
  • Široká nabídka tažných zařízení
  • Nebude omezena záruka Vašeho nového vozidla
  • Montáž tažného zařízení bez nutnosti návštěvy STK
  • Poradenské služby i instalace tažného zařízení na jednom místě

Nabízíme komplexní servisní i poradenské služby Vám a Vašemu vozidlu na míru. U nás jsou tažná zařízení montována včetně elektroinstalace, a to dle parametrů daného vozu a tažného prvku, který si zvolíte.
Záleží nám na tom, aby nové tažné zařízení bylo funkční a přesně pasovalo, a to bez zbytečných zásahů do konstrukce a nárazníku Vašeho vozu. Při své práci používáme pouze produkty od osvědčených výrobců, kteří mají potřebnou homologaci a atesty.

Ať vyberete kterýkoliv typ uchycení tažného zařízení – montáž bude provedena našimi pracovníky odborně, precizně a na míru Vašemu vozidlu. Využijte náš servis a objednejte se pomocí online formuláře. Pro více informací neváhejte kontaktovat servisní poradce pobočkách v Pardubicích nebo Hradci Králové:

 Pardubice - Hůrka  Pardubice - Hradecká          Hradec Králové - Brněnská Hradec Králové - Bratří Štefanů 


Čtěte více a podívejte se na další nejčastější servisní úkony.