Nemáte dobrý výhled na cestu? Využijte akce -20% na stěrače a kapalinu do ostřikovačů

Kvalitní výhled vám zajistí jenom funkční stěrače, které nyní nabízíme v akci s bonusem v podobě montáže zcela zdarma.

DÍKY NAŠÍ SLEVOVÉ AKCI BUDETE MÍT JASNO ZA KAŽDÉHO POČASÍ.

20% SLEVA na originální stěrače a ostřikovače + MONTÁŽ ZDARMA

Letošní jarní počasí si s námi pěkně zahrává. Poslední týdny jsou často ve znamení deště, stěrače jedou na plné obrátky, a tak jsme pro Vás připravili na červen akční nabídku, kterou jistě uvítáte. Jestliže vaše stěrače nefungují správně např. rozmazávají špínu, zanechávají mastný film nebo přerušovaně stírají, je nejvyšší čas na jejich výměnu a s tím i dolití kvalitních ostřikovačů. Právě proto přícházíme s akční nabídkou, v rámci které poskytujeme slevu na originální stěrače a ostřikovače ve výši 20% a jako bonus vám je zdarma namontujeme.

Objednejte se online >   Zavolejte nám >



Víte, že není ostřikovač jako ostřikovač?

V první řadě jde o kvalitu jak čistících vlastností, tak i samotné vůně, která se následně line i do interiéru vozu. Zde je víceméně jasné, že záleží na uživateli, jaký ostřikovač si vybere. Někdo preferuje příjemnou vůni, jinému záleží na tom, jak dobře čistí. Co je zásadní a opomíjený fakt o kvalitě ať už letního nebo zimního ostřikovače je to, z čeho je složen a jak agresivní je na vaše milované auto. Bohužel drtivá většina ostřikovačů nevratně poškozuje veškerá gumová těsnění a plastové lišty vozidla a laky karoserie. U vozů s ostřikovačem světlometů dokonce poškozuje i samotná světla, resp. jejich vrchní plast, který postupně obyčejný a většinou levný ostřikovač nakoupený na benzinkách a neautorizovaných servisech časem 100% poškodí. Důsledkem toho světla přestanou být průhledná, zmatní nebo mohou dokonce prasknout. Dojte tak k nevratnému poškození/rozleptání jejich vrchní ochranné vrstvy. V této době, kdy jsou vozidla vybavena velmi kvalitními, ale i drahými světly, se vám nevyplatí ušetřit pár korun na ostřikovači, do budoucna se to může prodražit a zaděláváte si na opravy a výměny za desítky tisíc korun.
Výrobci se předhání v uvedených vlastnostech a popisech, ale naše více jak 20letá praxe nám dovolila si své produkty nejen ověřit, ale i v praxi vyzkoušet. Proto si od nás nechte doporučit ostřikovače. Našim zákazníkům nabízíme vždy jen to nejlepší, co v tuto chvíli trh nabízí a především co je schváleno výrobcem vozidla.
Uvědomujeme si, že za kvalitu se platí, a proto přicházíme s naší akcí a ceny vám snížíme o 20%, aby byly dostupnější a vaše světla i nadále mohla plně svítit.

Akce je časově omezená od 1. 6. do 30. 6. 2021, platí na všech našich pobočkách v Pardubicích a Hradci Králové.

Kontakty na naše pobočky >