Nové Audi A6 – předjeďte dobu

Čas se nikdy nezastaví. Ale nyní ho máte možnost řídit. Osmá generace Audi A6 přiváží technologie, s nimiž získáte čas na svoji stranu.

Když se design snoubí s efektivitou a sportovní charakter se stylem. Když jdou inovace ruku v ruce s precizním chováním a každá křivka nese notnou dávku elegance. Když se forma skvěle doplňuje s funkcí a nad vším stojí pokrokový přístup. Takové spojení znamená jediné, třída manažerských vozů se může pochlubit novou vůdčí osobností: Audi A6 Limuzínou. Atletičtější než kdykoliv dříve. A suverénní, jak jsme u ní zvyklí.

Audi A6 - nekompromisní

Nekompromisní vzhled.
A to z každého úhlu pohledu.

Od rozšířené jednodílné masky chladiče Singleframe přes boční přívody vzduchu se sportovním chromovaným dekorem až po úzké světlomety vůz při pohledu zpředu okamžitě jasně vypovídá o svém progresivním charakteru. Ostrá ramenní linie společně s výrazně vyrýsovanými lemy blatníků poukazují na genetickou výbavu quattro. Vnější zpětná zrcátka jsou sportovně usazena v pasové linii dveří. Střešní linie se ve stylu kupé elegantně svažuje k trojrozměrně koncipované zádi vozu, která je přepažena typickou dekorativní lištou v hliníkovém provedení.

Průrazná světla v podmanivém provedení

Na přání dostupné světlomety HD Matrix LED s dynamickými směrovými světly Vám poslouží hned dvěma způsoby. V roli řidiče Vám zajistí optimální osvětlení vozovky, aniž by oslňovaly protijedoucí vozidla, a současně prostřednictvím charakteristických krajních světelných segmentů opticky rozšíří příď limuzíny Audi A6.

Nové Audi A6

Náladové osvětlení

Na přání je k dispozici paket dekorativního osvětlení se zvýrazněním kontur, které podtrhuje fascinující linie interiéru limuzíny A6 a propůjčuje jí jedinečnou atmosféru, ve které se bude celá posádka cítit nadmíru příjemně. Precizní osvětlení kontur zvýrazňuje křivky přístrojové desky, středové konzoly a dalších výrazných prvků interiéru ve 30 rozmanitých barevných odstínech, jejichž intenzitu lze plynule ztlumit.

Inteligentně využitá inteligence

Užívejte si budoucnost tady a teď již nyní a zde: díky kombinaci perfektně sladěných senzorů, kamer a algoritmů Vaše limuzína rozpozná, v jaké dopravní situaci se nacházíte, a vyhodnotí aktuální jízdní možnosti. Pokud budete chtít, pomůže Vám, a v případě nutnosti i pokud nebude jiná možnost, zasáhne do řízení. Připojte se k nám na naší cestě směrem k autonomnímu řízení, abyste si mohli jeho výhody dopřávat co nejdříve.

Stříbrné Audi A6

Vždy o generaci napřed.
Již osm generací.

Na cestě k inovacím nás vede vize. Přicházíme s digitalizací, kterou oceníte v praxi. Prostřednictvím našeho konceptu ovládání vozu, hojného využívání online funkcí a široké škály asistenčních systémů řidiče směle hledíme do budoucnosti. To vše proto, abychom Vám nabídli vyšší bezpečnost, větší komfort a nový standard ve třídě luxusních automobilů. To je náš závazek a současně i naše vášeň. A přesně o tom je naše Audi A6 Limuzína osmé generace.

Prohlédnout skladové vozy Audi A6