Nové Audi RS 6 Avant je vůz stvořený pro život bez limitů

Nové Audi RS 6 Avant je vůz stvořený pro život bez limitů

Naprosto splní vaše očekávání.

Vysoce výkonný sportovní vůz, který udělá dojem nekompromisním designem i vysokou úrovní praktičnosti. Zamilujete si ho od první jízdy. K mimořádně vzrušujícímu jízdnímu zážitku přispějí také permanentní pohon všech kol quattro a na přání dostupný paket pro zvýšení dynamiky.

SILNÉ CHARISMA

Audi RS 6 Avant září mimo jiné také díky mnoha prvkům ve specifickém designovém provedení RS. O působivosti designu v provedení RS Vás okamžitě přesvědčí rozšiřující se karoserie a zvýrazněné lemy podběhů kol. Sportovní charakter vozu neomylně zdůrazňují jednodílná maska chladiče bez výrazného rámu, nárazníky v provedení RS a masivní krajní otvory sání vzduchu vpředu. Charakteristická silueta vozů typu Avant se zde projevuje ve své nejlepší podobě s dlouhou střešní linií a plochými D-sloupky. Záď s koncovkami výfuku v provedení RS a se střešním spoilerem podtrhujícím dynamický vzhled vozu jasně naznačuje, že se jedná o vůz snů. A když už mluvíme o snech a přáních, Audi RS 6 Avant Je k dispozici v kombinaci s designovým paketem pro exteriér v matném hliníkovém, černém nebo karbonovém provedení, přičemž si lze vybrat jeden ze 13 různých odstínů laku karoserie.

Ceník >   Domluvit předváděcí jízdu >   Kontakty >

Audi RS 6 Avant design

JÍZDNÍ ZÁŽITEK

Podvozek Audi RS 6 Avant Vám umožní vsadit vše na jednu kartu, protože je standardně vybaven sportovním vzduchovým odpružením RS, které je vhodné pro jízdu až do rychlosti 305 km/h. Abyste si mohli plnými doušky vychutnávat různá jízdní prostředí, můžete si zvolit jízdní režim, který v závislosti na Vašich potřebách upřednostní například výkon nebo komfort pro jízdu na dlouhé vzdálenosti. Na přání dostupný sportovní podvozek RS plus se systémem DRC (Dynamic Ride Control) Vám zajistí perfektní ovladatelnost vozu, protože výrazně snižuje tendenci vozu ke klonění a klopení. Kromě obdivných pohledů ostatních si získáte také silnici, která bude jen Vaše.

PROGRESIVNÍ DESIGN INTERIÉRU

Do interiéru ve vysoce kvalitním provedení se promítá sportovní charakter Audi RS 6 Avant. Ve sportovních sedadlech RS s vysoce kvalitním čalouněním s diamantovým prošitím nebo s voštinovým prošíváním budete pevně a pohodlně usazeni, přičemž budete mít k dispozici moderní technologie dostupné prostřednictvím elegantního trojrozměrného panelu přístrojové desky orientované na řidiče. Sportovní charakter kabiny je podtržen působivým designem, jehož součástí jsou architektura tvořená černými panely, dekorativní obložení interiéru v antracitovém hliníkovém provedení Race a také dva designové RS pakety v červeném a šedém odstínu. O Vašem rozhodnutí nenechat se v životě omezovat limity svědčí i reliéfní logo RS na volantu, sedadlech a prahových lištách.

Audi RS 6 Avant

VYSOKÝ VÝKON V ČÍSLECH

Výkon 441 kW

(600 koní)

 Maximální rychlost 305 km/h (volitená)

250 km/h standard

Zrychlení za 3,6 sekund

z 0 na 100 km/h

Prohlédnout skladové vozy Audi >

Pro více informací kontaktujte naše prodejce vozů Audi:

Hradec Králové - Bratří Štefanů

Tomáš Kraus

Bc. Tomáš Kraus, DiS.

prodejce vozů

tomas.kraus@autocentrum.cz