Nové Combo Van - kompletní flexibilita přepravy osob nebo nákladu.

Nové Combo Van - kompletní flexibilita přepravy osob nebo nákladu.

Nové Combo Van má vše, co očekáváte od efektivního, spolehlivého a všestranného užitkového vozu. Combo Van je na špičce své kategorie díky variantám karoserie a schopnosti přepravy nákladu o hmotnosti až 1 tuna.Jeho prostorný multifunkční interiér, efektivní motory a inovativní prvky zaručují nízké provozní náklady a maximální produktivit

FAKTA MLUVÍ PRO COMBO.

  1. Nízká spotřeba paliva: Prvotřídní motory zajišťují nízkou spotřebu paliva a také nízké emise CO2.
  2. Moderní kabina: 8˝ barevný dotykový displej1 , vyhřívaná sedadla1 , vyhřívaný volant potažený kůží1 a vyšší posaz zajišťují, že každá cesta bude skvělým zážitkem.
  3. Mnoho odkládacích schránek: 15 odkládacích schránek zajišťuje prostor pro každou nezbytnost.
  4. Objempro práci: Lavice spolujezdců vpředu a přepážka s otvorem zvětšuje objem nákladového prostoru vozu Combo Van 2,3 až na 4,4 m3 . Lavice spolujezdců vpředu1 se snadno sklápí pro zvětšení délky nákladového prostoru. Skvělá flexibilita a užitečnost.
  5. Pokročilé asistenční systémy: 11 prvků, mezi které patří Boční ochrana1 , Zadní kamera1 a Automatický tempomat1 , snižuje stres za volantem a usnadňuje každodenní cesty.
  6. Užitečné zatížení: Díky užitečnému zatížení až 1 000 kg1,4 je nové Combo Van skvělým pomocníkem pro přepravu velkých nákladů.
  7. Bezpečnostní systémy: Inovativní bezpečnostní systémy, mezi které patří Asistent jízdy v pruzích1 , Upozornění na hrozbu srážky s Automatickým nouzovým brzděním5,6 a Hlídání únavy řidiče – abyste byli v bezpečí při jakékoli cestě.

VŠESTRANNOST PRO ty nejtěžší úkoly.

Obrovský nákladový prostor:
Combo Van má vše, co očekáváte od prostorného užitkového vozu - nízká nakládací hrana, spousta prostoru a perfektní přístup. Celkový objem nákladového prostoru1 3,8 až 4,4 m3 je přístupný zadními dveřmi otevíratelnými v úhlu 180°, zadními výklopnými dveřmi nebo bočními posuvnými dveřmi

Funkční a všestranná lavice spolujezdců vpředu2 :

A. Normálně: Klíčem je přizpůsobivost. Dvoumístná lavice pro spolujezdce vpředu se přizpůsobí vašim potřebám. Přepravíte tak 3 cestující celkem.
B. Odklopení: Pro více prostoru lze krajní sedadlo spolujezdce odklopit směrem nahoru a vytvořit tak větší prostor na podlaze.
C. Stolek: Prostřední sedadlo lze sklopit a vytvořit tak praktický stolek. Combo Van se ihned promění v mobilní kancelář.
D. Sklopení: Alternativně lze sklopit boční sedalo spolujezdce a prodloužit nákladový prostor.

KOMFORTNÍ INTERIÉR.

  • Funkční pohodlí: Díky 8˝ barevnému displeji1 a kompatibilitě s Apple CarPlay™ a Android Auto™2 je Combo Van perfektním spojením funkčnosti, inovací a pohodlí. Relaxujte díky doplňkům, mezi které patří i bezdrátové dobíjení1 . Energii pro telefonu budete mít po celý den.
  • Odkládací prostory: 15 dostupných odkládacích schránek usnadňuje přepravu a organizaci všech potřebných věcí, například po vaším sedadlem3 .
  • Vyhřívané prvky: Tělo i ruce v teple díky vyhřívaným sedadlům1 a vyhřívanému volantu potaženém kůží1 .
  • Multimedia Navi Pro1 : Prvotřídní navigační systém s velkým 8˝ dotykovým displejem1 , pokročilým hlasovým ovládáním a 3D mapami vás navede úspěšně do každého cíle i té nejdelší cesty.

BEZPEČNOST NA PRVNÍM MÍSTĚ

  • Automatické nouzové brzdění : Upozornění na hrozící čelní srážku2 s Automatickým nouzovým brzděním varuje řidiče, pokud se před vozem vyskytne překážka, například chodec nebo jiné vozidlo. Pokud řidič nereaguje, vozidlo začne automaticky brzdit pro snížení možných následků.
  • Představujeme Opel Connect: Již brzy budete moci objevit nový způsob, jak zůstat připojeni s pocitem bezpečí na cestách. Další informace najdete na opel.cz
  • Head-up displej: Nejdůležitější informace v zorném poli řidiče. Pro větší bezpečnost.
  • Zadní kamera: Zadní kamera poskytuje řidiči přehled o tom, co se děje za vozem. Ideální pomocník při parkování nebo otáčení.
  • Adaptivní tempomat: Vidí dopředu a udržuje bezpečnou vzdálenost od vozidla před vámi mezi rychlostmi 30 a 160 km/h. Automaticky zrychluje a zpomaluje, což oceníte především při dlouhých cestách
  • Boční ochrana: Poskytuje zvukové a vizuální upozornění pro zamezení kolizí v nižších rychlostech s jinými vozy nebo překážkami.

PROSTOR PRO CELÝ TÝM.

Combo CrewVan je dost prostorný pro vás, váštým a nářadí. 2 sedadla vpředu, 3 sedadla ve druhé řadě – Crew Van je flexibilní 5místný vůz. Pokud chcete zvětšit nákladový prostor vozu Combo Van na 4,0 m3 , sklopte druhou řadu sedadel a také otvor v přepážce pro délku nákladu až 3 440 mm. Crew Van má základ ve verzi Combo Van XL Selection a jeho standardní výbava je totožná.

Katalog   Ceník a technické údaje   Domluvit testovací jízdu

Marek Mielcarek

Marek Mielcarek

vedoucí prodeje vozů Opel

marek.mielcarek@autocentrum.cz