Nový luxusní Superb v Autocentru BARTH! Premiéra na showroomu v sobotu 6.6.2015

Tolik důvodů, proč ho mít! U nás již k prodeji a od 6.6. na showroomu

Nová Škoda Superb k prodeji v Autocentru BARTH!

Přijďte se podívat na dlouho očekávaný Nový Superb.

Velké dílo se pozornosti doprošovat nemusí. Jistotou, kterou vyzařuje, samo přitahuje oko znalce. Superb je pozvánkou: Dívejte se a dívejte se pozorně. 

Objevte příď, záď i interiér a začněte tvořit ve vizualizéru svůj vlastní Superb!

Nejlepší ze dvou světů

Vstupte do světa nového vozu ŠKODA Superb. Designový jazyk vlajkové lodi prošel revolucí, osloví nejmodernějším tvaroslovím exteriéru a prémiovou nabídkou vnitřního prostoru.

 

 

 

Chytrý uvnitř

Jednoduchá řešení. Chytrá použití. Inteligentní bezpečnostní prvky. Až 152 prvků, které přináší více hudby, výkonu, bezpečnosti a unikátních řešení pro každodenní život.​

Smart Light Assist

Natáčení světel  a maskováním světelného kužele dálkových světel. Jedete noční krajinou?  Systém automaticky rozpozná protijedoucí vozidlo a cíleně odstíní dálková světla.

Virtuální pedál

Virtuální pedál s novým vozem Superb značka ŠKODA slaví premiéru komfortního prvku, senzoru pro bezdotykové otevírání pátých dveří na spodní straně nárazníku. Postrádáte ruku, která by otevřela kufr? Stačí jeden pohyb nohou u senzoru a páté dveře se samy otevřou.

Nové bezpečnostní systémy

Naši inženýři dali vozu Superb do vínku nejmodernější  bezpečnostní systémy Lane Assist udržuje vůz v jízdním pruhu na dálnicích a zcela nový bezpečnostní   prvek Blind Spot Detection usnadňuje bezpečnou změnu jízdního pruhu v hustém provozu.

Chytrá řešení

Konstruktéři ŠKODA pracují na chytrých řešeních a nápadech již od začátku vývoje vozu. Všechny modely ŠKODA jsou vybaveny celou řadou chytrých prvků inspirovaných reálným životem.

Třetí generace modelu Superb tomuto tvrzení perfektně dostojí. Ať se podíváte kamkoliv – párování chytrého telefonu s infotainmentem, virtuální pedál, sítě na drobnosti, držáky a odkládací prostory a tradiční chytrá škrabka na led – je tato luxusní ŠKODA ještě funkčnější a praktičtější než kdy předtím.

 

Nyní máte možnost si dlouho očekávaný Nový Superb prohlédnout naživo! Certifikovaný prodejní tým Škoda Vám umožní předváděcí jízdu a poskytne veškeré informace. Přijďte se přesvědčit o kvalitách našich služeb na pobočku v Pardubicích.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tým ŠKODA