Nový SEAT Ibiza: Legenda v novém

Nový SEAT Ibiza: Legenda v novém

Proč čekat na zítřek? Roztočte to s novou Ibizou.

Zažijte svobodu volby, bytí a mobility

Testovací jízda Ceník a katalog Konfigurátor

DESIGN

Nový SEAT Ibiza je navržen nejen pro městská dobrodružství. To znamená pro všechny vaše aktivity nejen ve městě, ale i za jeho hranicemi, kde oceníte například aerodynamicky efektivní tvary, které vám pomohou cestovat komfortněji a hospodárněji. A vylepšená bezpečnost a vyšší stabilita vám dodá potřebný pocit jistoty. Dobrodružný charakter interiéru i exteriéru je součástí standardní výbavy.

Změňte si náladu v interiéru

S novým vozem SEAT Ibiza budete objevovat zcela nový svět. Ale také v jeho interiéru naleznete mnoho příjemných překvapení. Například elegantní přístrojovou desku, výběr rozmanitých barevných kombinací, nastavitelné ambientní osvětlení a dokonce i více prostoru pro vaše hry. U ambientního osvětlení interiéru nového modelu SEAT Ibiza můžete přepínat mezi červenými a bílými diodami LED v prostoru pro nohy vpředu a na středové konzole, abyste si uvnitř vozu vytvořili dokonalou pocitovou harmonii.

TECHNOLOGIE A KONEKTIVITA

Nemusíte čekat. Můžete mít všechno hned teď. Váš nový SEAT Ibiza s 8" displejem se skleněným povrchem překypuje nejmodernější technikou značky SEAT, díky níž budete projíždět městem (i svým životem) s naprostou lehkostí.

Technologie Full Link

Nový SEAT Ibiza s 8" displejem se skleněným povrchem je vybaven integrovaným navigačním systémem včetně funkce Full Link, mapových podkladů a praktických parkovacích senzorů vzadu. Všechno budete mít pod kontrolou.

Zadní parkovací kamera

Zadní parkovací kamera vám bude jako pomocná ruka při couvání zobrazovat na přístrojové desce situaci za vozem, a to včetně instrukcí, jak řídit. Je-li všechno pěkně připraveno, pak už stačí jen zajet s vaším vozem SEAT Ibiza na volné parkovací místo. Bezpečně, komfortně a snadno. 

Audiosystém Beats audio

Každé dobrodružství potřebuje zvukový doprovod. Nový SEAT Ibiza s audiosystémem BeatsAudio™ nabízí skvělý zvuk díky zesilovači o výkonu 300 W, šesti reproduktorům a highendovému subwooferu. Užívejte si klidnou jízdu při tónech klasické hudby. Zvyšte hlasitost u techna. Můžete mít jakoukoli náladu.

Bezklíčový přístupový systém

Nastupte do vozu a rozjeďte se během okamžiku. Tlačítko pro spuštění motoru s funkcí Heart Beat začne přerušovaně svítit, jakmile se nový SEAT Ibiza automaticky při vašem příchodu odemkne. Stiskněte jej, abyste spustili motor, a můžete se rozjet.

Přihrádka s konektivitou

Pokud to není snadné, pak to není mobilita. Odložte v modelu SEAT Ibiza svůj chytrý telefon do přihrádky s konektivitou a nechte ho nabíjet bez drátů a starostí. Integrovaný zesilovač GSM zajistí, že nebudete mít žádné problémy ani se signálem. 

BEZPEČNOST

Nejmodernější bezpečnostní výbava nového modelu SEAT Ibiza proto sahá od adaptivního tempomatu ACC a systému Front Assist až po senzory únavy řidiče. Díky tomu se můžete uvolnit, obavy přenechat jiným a užívat si jízdu s tímto novým městským vozem.

Adaptivní tempomat ACC a Front Assist

Adaptivní tempomat ACC (Adaptive Cruise Control) s omezovačem rychlosti upravuje rychlost jízdy v závislosti na vpředu jedoucím vozidle. Front Assist používá v nouzových situacích brzdy a senzor únavy řidiče vás upozorní, že si máte odpočinout. 

ESC

Nová generace elektronicky řízeného stabilizačního systému ESC (Electronic Stability Control) plní dokonale svou funkci. Na jakýkoli náznak prokluzu kol váš nový SEAT Ibiza okamžitě zareaguje, sníží výkon motoru a podle potřeby přibrzdí jednotlivá kola. Součástí brzdového systému je také funkce multikolizní brzdy, která v případě nehody zabrání nebezpečným sekundárním kolizím.

Asistent rozjezdu do kopce

S asistenční funkcí pro rozjezd do kopce se v novém modelu SEAT Ibiza snadno rozjedete i ve svahu. Funkce zabraňuje zpětnému pohybu vozidla při rozjezdu ve strmém svahu.

NOVÝ STUPEŇ VÝBAVY EXCELLENCE

S novým stupněm výbavy Xcellence bude váš život výjimečný. Užívejte si výjimečné ostré prolisy a 17“ kola z lehké slitiny. Elegantní čalounění s ozdobnými prvky. Nebo barevně odlišené prošívání na volantu a sedadlech. A navíc, všechen ten velkolepý prostor. Cena začíná na 359 900 Kč.

ZAŘAĎTE VYŠŠÍ RYCHLOST S IBIZOU FR

Nový SEAT Ibiza FR vznikl na úžasném základě, jemuž jsme dodali ještě více atraktivity. Podívejte se například na 18“ kola z lehké slitiny, panoramatické střešní okno, dvojité koncovky výfukové soustavy a černé čalounění s odvážným kontrastním prošíváním. Cena začíná na 359 900 Kč.

Máte zájem o novou Ibizu? Kontaktujte našeho prodejce vozů SEAT.