NOVÝ SEAT LEON ST: každý okamžik je důležitý

Nový SEAT Leon ST. Kombi s dokonalou kombinací prostoru, s nímž bude každý okamžik důležitý.

Nový Leon ST kombinuje nejlepší jízdní dynamiku a komfort, ať chcete projíždět městem, dojet stylově do práce, vydat se za novým dobrodružstvím nebo podnikat cokoli jiného. Nový Leon ST je připraven, ať vás zavedou vaše cesty kamkoli.

KULTOVNÍ DESIGN

Nový SEAT Leon ST má stejně nádherné křivky ve stylu hatchbacku a ostré hrany jako ostatní členové rodiny Leon. Nejenže hravě projede každou zatáčku a v klidu za sebou zanechá rovné úseky, ale při každé jízdě vás bude stále znovu překvapovat svým inovativním přístupem k designu. Pod štíhlými proporcemi se ukrývá zavazadlový prostor o objemu 587 litrů a systém KOMFORTNÍHO SKLOPENÍ ZADNÍCH SEDADEL, díky němuž se velký zavazadlový prostor během okamžiku zvětší na ještě pozoruhodnějších 1 470 litrů.

VNITŘNÍ DESIGN

Pokud na vás silně zapůsobil exteriér kombi SEAT Leon ST, pak Vás jeho interiér zajisté zcela ohromí. Naši inženýři použili nejkvalitnější materiály a nejlepší techniku, aby vytvořili prostor, v němž si budete moci užívat komfortní jízdu, panoramatický výhled a propojení se světem bez ohledu na to, kam vás cesta zavede.
 

ADAPTIVNÍ TEMPOMAT

Nový SEAT Leon ST nabízí přednosti našeho adaptivního tempomatu ACC (Adaptive Cruise Control). Nastavíte požadovanou rychlost jízdy a vzdálenost od vozu jedoucího vpředu. Na prázdné silnici udržuje vámi nastavenou rychlost, ale pokud jede vozidlo vpředu pomaleji, systém automaticky přibrzdí, aby zůstal zachován bezpečný odstup. A to znamená, že můžete pohodlně sedět, relaxovat a užívat si jízdy.

AGILNÍ PODVOZEK

 SEAT Leon ST má výhodu stejně agilního podvozku jako ostatní členové  rodiny Leon. Výsledkem je kombi, které s pohotovými reakcemi projede  plynule každou zatáčku a suverénně si poradí s rovnými úseky. Podvozek  zkonstruovaný s ohledem na maximální komfort, výkon a preciznost vám  poskytne nejdynamičtější zážitky z jízdy.
 

FRONT ASSIST

Pokud přepravujete lidi a věci, které jsou pro vás nejcennější, uklidní vás vědomí, že máte po ruce pomocníka, jenž bdí nad vaší bezpečností. Front Assist používá radar se středním dosahem, a plní tak funkci „bdělého spolujezdce“, který sleduje dění před vozem. Pokud systém detekuje před vozem objekt, který by mohl způsobit srážku, upozorní vás, abyste se m
u mohli vyhnout. Nebudete-li reagovat, následuje další upozornění a brzdová soustava se připraví na nouzové brzdění, jímž by bylo možné srážku odvrátit nebo zmírnit intenzitu nárazu. Je to praktická funkce, která vám pomůže zachovat vaši bezpečnost a celistvost vašeho vozu.
 
 
zdroj: www.seat.cz