Nový Volkswagen Amarok V6 je ten pravý pick-up pro Vás

Nabízí více komfortu, bezpečnosti a výkonu v kombinaci s ušlechtilým designem.

 

100% PRÉMIOVÁ TŘÍDA

 

Nový Volkswagen Amarok V6 má technicky a vizuálně výrazně přepracovanou podobu. Je kombinací všeho, co očekáváte od exkluzivního všestranného automobilu prémiové třídy: maskulinní design, robustní konstrukci a spoustu výkonu. Nejvýznamnější změna se nachází pod kapotou. Výkonný a úsporný šestiválcový motor TDI má i při nejvyšším zatížení dostatečné rezervy, ale přítomnost nového zdroje hnací síly prozrazuje již na první pohled atletičtější příď, doplněná v interiéru novou přístrojovou deskou.

 

100% SÍLA

 

Nový Amarok je nekompromisní v terénu a temperamentní na silnici. Motor V6 je silný, jako žádný jiný. Šestiválcový turbodiesel o objemu 3,0 litru a výkonu 165 kW s kroutícím momentem až 550Nm má i v těch nejnáročnějších situacích více než dostatečné výkonové rezervy. Alternativně je k dispozici motor 3,0 l TDI s výkonem 150 kW. Ještě větší sílu pak vyvine po aktivaci funkce Overboost, díky níž lze u motoru V6 TDI 165 kW v závislosti na jízdní situaci krátkodobě zvýšit výkon o dalších 15 kW.

Nový Amarok je jediný automobil ve svém segmentu, který nabízí jedinečnou kombinaci komfortní osmistupňové automatické převodovky a stálého pohonu všech kol 4MOTION. První převodový stupeň je určen pro jízdu v terénu, osmá rychlost je pak optimalizována pro hospodárnou jízdu při nízkých otáčkách. Každý nový Amarok je sériově vybaven BlueMotion Technology, jež zahrnuje moderní opatření ke zvýšení efektivity provozu, jako např. systém „Start-Stop“.

 

Nový Amarok byl testován na jednom z nejextrémnějších letišť na světě ve francouzských Alpách. Podívejte se na video Amaroka v akci.

 

100% STOUPAVOST

 

Asfalt, polní cesta, šotolina: V novém voze Amarok si téměř v každém terénu užijete exkluzivní komfort na té nejvyšší úrovni. Zvládne 100% stoupání s nákladem až 1 t. Důvodem je kombinace zvýšené světlé výšky a nejlepší stability karoserie s osvědčeným pohonem všech kol 4MOTION. Jeho přednosti se však projeví i při jízdě po silnici, kde výrazně zlepšuje trakci, např. při jízdě v zatáčkách. Široký rozchod vozu Amarok zajistí enormní stabilitu dokonce i na svazích s příčným sklonem 50°. 

Offroad-ABS po aktivaci při jízdě v terénu významným způsobem zkracuje brzdnou dráhu vozu. Systém při brzdění blokuje v delších časových intervalech kola, před kterými se tak vytvářejí klíny ze sypkého materiálu. Offroad-ABS výrazně zvyšuje bezpečnost jízdy.

 

100% PICK-UP

 

Nový Amarok má vše, co pravý pickup mám mít – včetně nejširší ložné plochy ve své třídě. Žádný jiný pickup nemá mezi kryty zadních kol tolik místa jako nový Amarok. Šířka mezi kryty zadních kol 1222 mm umožňuje dokonce transport europalet na šířku. Velký nákladní prostor s plochou 2,52 m2 zaujme však i svými dalšími rozměry – např. výškou bočních stěn 508 mm a nízkou nákladovou hranou, jejíž výška je 708 mm. Prémiový model Aventura pak zahrnuje jedinečné prvky, jako např. 20" kola z lehké slitiny, exkluzivní sportsbar, bi-xenonové světlomety a spoustu chromu.

 

NOVÁ KABINA: POHODLNÁ A MODERNÍ

 

Nový Amarok zaujme spoustou místa, vysokým komfortem a mnoha prvky mimořádné výbavy – např. pohodlná sedadla potažená kůží s možností nastavení čtrnácti parametrů nebo nejmodernější infotainment s mobilními službami online. Pro všechny linie výbavy je k dispozici nová palubní deska s dekorační lištou a odkládací přihrádka ve formátu DIN A4. K výbavě modelu Amarok Aventura navíc patří multifunkční volant v kůži s kolébkovými spínači a elektricky nastavitelná sedadla ergoComfort s čalouněním v nejjemnější kůži „Nappa“ na místech řidiče a spolujezdce. Sedadla jsou označena pečetí AGR, kterou získala za své vynikající ergonomické vlastnosti.

 

Ceník ZDE

 Pro více informací neváhejte kontaktovat našeho prodejce užitkových vozů Volkswagen:

Zbyněk Korejtko

464645136 | 605221055