O programu Das WeltAuto

Das WeltAuto je celosvětovým programem prodeje ojetých vozů značek Volkswagen osobní a užitkové vozy, SEAT a Škoda s centrální podporou ze strany koncernu Volkswagen. Díky tomu si mohou čeští zákazníci vybrat ze široké nabídky prověřených, kvalitních a spolehlivých vozů.

KOMPLETNÍ NABÍDKA VOZŮ

Výhody programu Das WeltAuto

Garantovaný stav kilometrů a původu vozu
Prodejce garantuje ověřený původ vozu a odpovídající stav km.

Záruka 12/24 měsíců
Vozidlo se nabízí vždy se zárukou.
Prodejce nabídne záruku na každý vůz do 5 let stáří vozu, do 150 000 najetých km a s ověřeným servisním stavem vozu na základě podrobné technické prohlídky.

Garance technického stavu
Prodejce Das WeltAuto garantuje technický stav vozidla při prodeji. K zhodnocení technického stavu využívá pomoci servisního technika autorizovaného servisu a vše zaznamená do „Zápisu o technickém stavu motorového vozidla“.

Oceňování a výkup
Pro zákazníky je samozřejmostí, že své auto mohou nechat u nás na protiúčet.

Výhodné financování a pojištění
U Das WeltAuto je možné využít nabídky výhodného financování od ŠKoFINu.

Technická příprava vozu před prodejem
Technická příprava vozu je podobná jako předprodejní servis u nových vozů.

Záruka mobility
Platí jako na nové vozy, které pravidelně navštěvují autorizovaný servis, podle podmínek výrobce. Záruku mobility lze u Das WeltAuto obnovit.

Výměna vozu
Výrazný benefit pro zákazníka, který zjistí, že zakoupený ojetý vůz není podle jeho očekávání. Vůz může vyměnit u prodejce za stejně drahý nebo dražší vůz do 3 dnů při maximálním nájezdu 500 km. Prodejce má ale možnost účtovat administrativní poplatek avšak jen do výše 1000 Kč denně.

Individuální úprava vozu - autorizovaný servis
K zakoupenému vozu je možnost dokoupit výhodné originální příslušenství a díly. Zákazníkovi je představena nabídka autorizovaného servisu.