Opravíme karoserie poškozené krupobitím

Opravíme karoserie poškozené krupobitím

Máte vozidlo poškozeno krupobitím? Pokud váš vůz utrpí zásah kroupami a vzniknou na karoserii důlky, je možné je odstranit i bez lakování. Svěřte své vozidlo do naší certifikované opravny a my vám veškeré důlky a promáčkliny na kapotě, střeše, blatníku, dveřích či bočním rámu odstraníme.

Zajistíme opravu zkušenou a kvalifikovanou externí společností, která je lídrem na českém trhu. Společnost Doktor Důlek je osvědčenou společností a naším dlouholetým smluvním partnerem. Nejen, že zajistíme opravu z velké části i bez nutnosti lakování, ale zpracujeme i potřebnou agendu a škodu vyřídíme s vaší pojišťovnou. Společnost Doktor Důlek je smluvní se všemi velkými pojišťovnami v ČR. V kooperaci s naším uvedeným partnerem vyřídíme škodu způsobenou krupobitím od A do Z. 

Informace a zajímavosti o opravárenské metodě:

PDR (Paintless Dent Repair) - Profesionální opravy důlků metodou bez lakování 

Za vynálezce metody PDR je považován Oscar Flaig, který praktikoval tuto metodu od roku 1952 pro společnost Mercedes Benz. Tato technika byla prováděna za tzv. zavřenými dveřmi. Dlouhou dobu nebyly tyto znalosti předávány dále. Bylo velkým tajemstvím, jak je možné, že vystavované vozidlo na výstavě v Ženevském autosalonu mělo jeden den bouli, která byla další den pryč a to bez známek toho, že by někdo daný díl přelakoval přímo ve výstavní hale. V 80. letech se metoda PDR dostala do Spojených států, kde nastal její boom. V Evropě se začala hodně šířit přibližně v polovině 90. let.

V západní Evropě se tato technologie používá déle než 20 let a jedná se o jediný způsob opravy vozidel poškozených krupobitím. Paintless Dent Removal nebo Paintless Dent Repair, Smartfix je způsob opravy většinou bez nutnosti následného lakování karoserie vozidla, tzv. klempířství bez lakování. Drobné promáčkliny na vozidle od krupobití nebo deformace způsobené parkováním tzv. „parkovací škody“ se za studena vyrovnávají bez poškození laku pomocí speciálního ocelového nářadí.

Kontakty >   Objednat na servis online >