Pavel Cejnar využívá a doporučuje BARTH Operák

Můžete ho potkat na silnicích ve voze Volkswagen Tiguan, který si u nás pořídil na operativní leasing.

Velice nás těší, že i letos se rozhodl známý moderátor a milovník krásných vozů, Pavel Cejnar, využít naše služby a pořídil si nového Tiguana na operativní leasing, s kterým je na silnicích téměř nepřehlédnutelný. Je polepen speciálními polepy, které byly navrhovány přímo pro něho a jak on sám tvrdí, dělají vozu skvělý doplněk. Financování formou operativního leasingu mu vyhovuje, po zkušenosti s vozem Volkswagen Passat Variant a Golf Variant tentokrát vyhrála volba SUV. 

Bezstarostná jízda jménem BARTH Operák tak má své pokračování a samozřejmě jsme při té příležitosti položili Pavlovi několik otázek. Čtěte dále.

 

Rok se s rokem sešel a ty sis od nás nedávno odvezl nový vůz na operák, Volkswagen Tiguan. Proč ses rozhodl zrovna pro Tiguana a jaká jsou tvá očekávání? Je vidět, že jsi zůstal věrný značce Volkswagen.

Ano, zůstal jsem věrný značce Volkswagen, moc mě překvapila a zvykl jsem si na ovládání vozu, proto jsem u značky zůstal. Volkswagen Tiguan jsem si vybral, protože je to SUV a chtěl jsem pro syna Matěje auto, které bude vyšší, bude se mi tam lépe přidělávat vajíčko nebo dětská sedačka. Tiguan mě zaujal, když vydržel jeden z největších možných testů - Rallye Dakar, kde ho testoval můj oblíbený BARTH Racing Team. Takže moje volba byla víc než jasná.

Jaké bylo po roce loučení s Passatem Variant?

Loučení bylo zvláštní, já to tak měl se všemi auty (i přítelkyněmi :-)) - to víte zvyk je železná košile. Passat byl super, ale já se zamiloval do Tiguana - takže vše ostatní muselo jít stranou.

Objednal sis jistě vůz, který bude nejlépe vyhovovat tvým potřebám. Máš ve výbavě vozu nějakou technologickou vychytávku? 

Na co jsem kladl důraz, jsou LED světla, která mě ohromila už u Passata. Dost často jezdím v noci, nebo v zimě brzy ráno. Je to nesrovnatelné. LED světla u auta mi dávají super přehled, co se děje před autem i mimo vozovku. Automatická dálková světla se sami tlumí před protijedoucím autem a do lesa svítí stále. Moc se bojím divoké zvěře nebo lidí chodící okolo komunikace v noci a LED světla mi umožňují dostatečný přehled - doporučuji.

Kdybys měl porovnat vozy Passat Variant a Tiguan, který z nich je pro tebe lepší? 

Každý vůz má to svoje. Passat má super velký kufr, kam se vejde spoustu věcí. Tiguan má výhodu, že je to SUV a nastupování i vystupování z vyššího vozu je k nezaplacení - jak si jednou zvyknete, těžko vše pak měníte. Každý by si měl domluvit zkušební jízdu v Autocentru BARTH a vybrat si auto podle svých potřeb. A hlavně si vše vyzkoušet. Nejde říci, jaké auto je lepší, spíš jaké auto mi v současné době vyhovuje. Proto jsem si na letošní rok vybral Tiguana. Rád testuji nové věci, a proto jsem moc rád, že můžu "přičichnout" k dalšímu povedenému kousku z dílny Volkswagen.

Prý sklízíš u tvých fanoušků velký úspěch díky tomu, že máš na voze polepy rychlých pruhů, které byly navrhovány speciálně pro tvého Tiguana. Měl bys v této souvislosti nějakou historku?

Ano, je to pravda. Přistihl jsem několik zvědavých kolemjdoucích u obchodních domů, kde jsem měl zaparkovaný vůz, že si u něho fotili selfie :-). Tiguana jsem si vybral v bílé barvě, modré rychlé BARTH pruhy mu dělají skvělý doplněk. Součástí polepu je i mé jméno, kde doporučuji ostatním službu BARTH Operák, tedy operativní leasing od Autocentra BARTH. No a když máte na autě svoje jméno, tak musíte jezdit opatrně, bezpečně a hlavně ohleduplně - protože jakmile udělám "čuňárnu", tak hned všichni vědí, že jsem to já a můžou mě popřípadě profackovat...:-)

Seznamte se s nabídkou vozů BARTH Operák