Peugeot Partner - Užitkový vůz roku 2019

Peugeot Partner - Užitkový vůz roku 2019

Nový PEUGEOT PARTNER získal ve středu 19. září v Hannoveru titul International Van Of The Year 2019*. Toto ocenění je uznáním práce týmů značky PEUGEOT a odměnou za úsilí vynaložené v projektu, který je jedním z pilířů strategie vývoje značky.

Tuto prestižní cenu dostal nový PEUGEOT Partner ještě před svým uvedením na evropský trh, které je naplánováno za několik týdnů. Od založení ankety v roce 1992 se jedná o pátý model značky PEUGEOT oceněný titulem Van Of The Year.

Ocenění "International Van Of The Year" se uděluje od roku 1992. Porota se skládá z 25 evropských novinářů a vydavatelů nezávislých médií zaměřujících se na lehké užitkové vozy.

* IVOTY: mezinárodní ocenění užitkový vůz roku

oceneni_partner

 

Vůz prověřený profesionály

Rozměry vozu s délkou 4,40 m u verze L1 garantují optimalizovanou délku ložné plochy 1,81 m a dokonale odpovídají standardu segmentu. Tato délka umožňuje naložit dvě europalety o kapacitě od 3,30 m3 do 3,80 m3 podle zvolené verze. 


Tyto hodnoty jsou ještě vyšší u verze L2, jejíž délka činí 4,75 m (+ 35 cm). Nabízí délku ložné plochy 2,16 m a objem nákladového prostoru mezi 3,90 m3 a 4,40 m3.

Nový PEUGEOT Partner využívá upravenou platformu EMP2, na níž stojí i další nejnovější modely značky PEUGEOT. Tento kvalitní a prověřený podvozek umožnil zkrátit převisy a malý průměr otáčení zaručuje snadnější manévrování. Pro otočení vozu u verze L1 stačí 10,82 m a u verze L2 jen 11,43 m.

Nový PEUGEOT Partner nabízí nejvyšší užitečnou hmotnost v této kategorii, pohybuje se dle verze od cca 600 kg do téměř 1 000 kg, L1 je k dispozici ve dvou specifikacích (650 a 1000), pro L2 je zvýšená nosnost standardem.

Potřebujete‑li v nákladovém prostoru silnější osvětlení a až 10 úchytů k upevnění nákladu, pak můžete využít Paket nákladový prostor.

Ukázka: součástí povinné výbavy je síť zabraňující posunu nákladu otvorem pro přepravu dlouhých předmětů k řidiči.

Podle zvolené verze může být Nový PEUGEOT Partner vybaven nastavitelnou lavicí Multiflex umožňující různé uspořádání vnitřního prostoru.

Multiflex obsahuje tři přední sedadla a mimořádně variabilní možnosti. Díky otvoru v přepážce a sklopení krajního sedadla do podlahy lze ložnou plochu prodloužit až na 3 m ve verzi L1 a na 3,35 m u verze L2. Sedadlo lze také vyklopit nahoru a na místě spolujezdce tak vznikne dodatečný přepravní prostor o objemu více než 400 litrů.

partner-interie


Úložné prostory byly navržené pro všestranné využití. Jsou dobře přístupné a důmyslně rozmístěné po celé kabině: odkládací schránka spolujezdce, kapsa v zavazadlovém prostoru, úložný prostor nad hlavou řidiče a spolujezdce a přihrádka spolujezdce v horní části palubní desky v místě, které se uvolnilo díky použití airbagu typu „bag in roof“. Do této schránky se vejde počítač s displejem 15", který je možné otvorem pro kabel také nabíjet. Schránka má navíc i funkci chlazení.

Pro bezpečné upevnění nákladu je v základní výbavě k dispozici 6 ok. Na přání lze objednat Paket nákladového prostoru, který do stěn nákladového prostoru přidá další 4 úchyty. Obsahuje navíc LED osvětlení a 12V zásuvku.

Přístup do nákladového prostoru je zajištěný bočními posuvnými dveřmi (na přání) a dvoukřídlové zadní dveře (2/3–1/3) zajišťují maximální úhel otevření (výklopné zadní dveře jsou k dispozici na přání).

partner-naklad

 Skladové vozy Peugeot Professional

Kontaktujte naše prodejce Peugeot:

Petr Jičínský

Petr Jičínský

vedoucí prodeje vozů Peugeot

petr.jicinsky@autocentrum.cz

Petr Kolbaba

Petr Kolbaba

prodejce vozů PEUGEOT PROFESSIONAL

ppc.prodej@autocentrum.cz