PNEUSERVIS: Výměna a prodej nových pneumatik

Chcete ušetřit a zbavit se starostí o pneumatiky? Nechte si u nás pneumatiky vyměnit, umýt a uskladnit.

 

BARTH PNEUSERVIS

Kdy přezout na letní pneu? Pokud chcete stručnou odpověď, pak dle zákona je povinnost mít na vozidle zimní pneumatiky v období od 1. listopadu do 31. března. Pokud chcete mít jistotu, přezujte na letní pneu začátkem dubna. Pokud nemrzne a dle předpovědi počasí nelze předpokládat, že bude mrznout nebo sněžit, můžete si vyměnit kola na letní již před 31. březnem.

Objednejte se pohodlně online na odkazu níže.

OBJEDNAT SE NA SERVIS >>

Pneumatiky si u nás můžete nechat přezout, uskladnit i umýt. Mytí pneumatik se provádí na švédském stroji Drester Turbo Wash 3000 / 5000. Stroj je určen pro mytí pneumatik osobních vozů namontovaných na disku. K čištění dochází účinkem granulátu a nepěnivého mycího prostředku.

USKLADNĚNÍ V NAŠEM PNEUHOTELU...

... i vaše pneumatiky si zaslouží pohodlí

Pro naše zákazníky jsme s ohledem na velkou poptávku minulých sezón rozšířili na všech provozovnách prostory pro uskladňování nepoužívaných sezónních pneumatik. Vaše uskladňované komplety mohou být pro zachování delší životnosti a vzhledu umyté na speciálním švédském stroji Drester Turbo Wash 3000 / 5000. Dopřejte letním pneumatikám pohodlí a nechte je u nás přes zimu uskladnit.

Exkluzivní individuální nabídka kompletních kol a pneumatik

Hledáte pneumatiky? Neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám doporučíme a vytvoříme individuální nabídku přímo na míru. Kompletní kola a pneumatiky máme vždy nové a dle výrobce řádně skladované. Pro zákazníky Škoda jsme připravili při nákupu nových letních kompletů tříletou pneugaranci, která se pro případ neopravitelného poškození pneumatiky postará o krytí vzniklé škody.

Neváhejte nás kontaktovat pro vytvoření individuální nabídky:

Těšíme se na setkání s Vámi v našich pobočkách v Pardubicích a Hradci Králové. Podívejte se na video z naší dílny.