Podmaní si i Vás

SUV Peugeot 2008

Dynamické SUV Peugeot 2008 je připraveno na každou výzvu a vyvolává touhu vyrazit za dobrodružstvím. Nezapomenutelné zážitky na cestách prožijete díky nejkvalitnější technologické výbavě, mnohokrát osvědčené v extrémních podmínkách šampionátů v rallye, výkonným motorům, které ve své kategorii získaly již třetí ocenění Motor roku, a systému Grip Control, jenž vozu usnadní jízdu v nestandardních situacích a ještě více prohloubí dokonalý pocit z řízení. Výrazný design vzbuzuje respekt, a tak si doslova podmaní všechny živly, které se mu postaví do cesty.

Spotřeba a emise CO2 v kombinovaném provozu: Peugeot 3,7–5,0 l/100 km, 96–121 g/km. Nabídka je platná pouze po dobu trvání akce. Cena se vztahuje k vozu 2008 ve výbavě ACTIVE a s motorizací 1.2 PureTech 82 k MAN5 a je včetně výkupního bonusu 10 000 Kč. * Pětiletá značková záruka se skládá z běžné dvouleté záruky a následně ze servisní smlouvy Optiway Garance na další 3 roky / do najetí 60 000 km. Foto je pouze ilustrativní.
 
 

 

3 DŮVODY, PROČ SI VYBRAT SUV PEUGEOT 2008:

1) Kouzlo a síla SUV
PEUGEOT se vám při řízení vozu snaží zprostředkovat stále intenzivnější zážitky a vy se tak můžete těšit na dynamické a inspirativní řízení, ušlechtilý design a bezvadnou kvalitu provedení. SUV PEUGEOT 2008 se svou jedinečností odlišuje od ostatních kompaktních SUV, které jsou dnes na trhu k dispozici. Nechte se okouzlit jeho sílou, temperamentem a působivým designem, který umí být robustní i sofistikovaný zároveň.

2) Unikátní zážitky v SUV stylu
Kompaktní vůz PEUGEOT 2008 vám svým prvotřídním provedením, bohatostí a kvalitou použitých materiálů zprostředkuje výjimečný zážitek dokonalosti. Pohodlně se usaďte v jeho PEUGEOT i‑Cockpitu® ‑ kompaktní volant, vyvýšená přístrojová deska, dotykový kapacitní displej ‑ vše je uzpůsobeno tak, aby řízení bylo maximálně intuitivní a jízdní projev vozu živý a přesný. Součástí výbavy vozu jsou nejmodernější technologie na podporu řízení, bezpečnosti a konektivity, díky nimž se pro vás řízení vozu stane opravdovým požitkem.

3) SUV technologie
Mezi jednoznačné přednosti vozu PEUGEOT 2008 patří optimální profil jeho siluety a nízká hmotnost. Přidáme‑li k těmto kvalitám ještě účinné motory BlueHDi a PureTech, je výsledkem mimořádně příznivá spotřeba paliva a nízké emise CO2. 
S automatickou šestistupňovou převodovkou EAT6 si můžete dopřát pohodlnou a navíc i úspornou jízdu. Řazení rychlostních stupňů je rychlé a příjemně plynulé.

Kontaktujte nás:

Petr Jičínský

Petr Jičínský

vedoucí prodeje vozů Peugeot

petr.jicinsky@autocentrum.cz