Pro firmy poskytujeme exkluzivní servisní služby

Pro firmy poskytujeme exkluzivní servisní služby

Nabízíme exkluzivní služby, na které si jen vzpomenete.

Existuje servis - a existuje BARTH exkluzivní servis. Kromě standardních služeb nabízíme rozsáhlé servisní služby na míru Vaší společnosti. A to vše při zachování mobility, hospodárnosti a hodnoty vozu Vašeho vozového parku.

Na pobočkách v Pardubicích a Hradci Králové servisujeme vaše firemní vozy. V rámci jedné servisní smlouvy můžete přijet do jakékoholi z našich servisů a budou vám vždy poskytnuty ty nejvýhodnější podmínky.

Pobočky našich servisů:

  Kontakty na servisy  Exkluzivní servisní služby ZDE

Nemáte čas starat se o dopravu vozidel do servisu?

Nevadí. Tuto starost přenechte na nás.

Využijte službu PICK-UP servis - Vyzvednutí a přistavení vozu

Pokud musí Vaše vozidlo do servisu na prohlídku, vyzvedneme jej přímo u Vaší kanceláře anebo kdekoliv jinde, třeba u Vás doma. Díky našemu servisu ušetříte čas a můžete se v klidu věnovat jiným záležitostem. Následně, po provedené opravě, Vám vozidlo s fakturou opět vrátíme.

BARTHpickupSERVIS nabízí i náhradní vozy pro případ, kdy potřebujete být mobilní. Při převzetí Vašeho vozidla do opravy Vám v našem servisu nabídneme možnost zapůjčení některého z desítek našich náhradních vozidel různých kategorií – od vozidel ŠKODA Citigo až po Audi. Vozidla jsou plně vybavena (airbagy, autorádiem, dálniční známkou, sezonními pneumatikami atd.). Snažíme se zapůjčovat náhradní vozy podobné kategorie jako ten, který máte v servisu. Náhradní vozidlo můžeme předávat i u Vás ve firmě, kam Vám ho přivezeme.

Odvezeme i vašeho zaměstnance, který vůz do servisu přiveze. 

Nabízíme pro lokality v Pardubicích a Hradci Králové. Rezervujte si tuto službu při objednání servisu.

CENÍK PICK-UP SERVISU ZDE