PRVNÍ CROSSLAND V ČR ŘÍDÍ EVA BUREŠOVÁ

PRVNÍ CROSSLAND V ČR ŘÍDÍ EVA BUREŠOVÁ

První nový Crossland, horká novinka automobilky Opel, už jezdí po českých silnicích! Jeho řidičkou je Eva Burešová, populární zpěvačka a herečka, představitelka Týny z TV seriálu Slunečná. Eva je „tváří“ značky Opel a dokonale ladí s mottem nového Crosslandu: „Krása patří k životu“.

EVA BUREŠOVÁ •MŮJ CROSSLAND• 
Je to tady! Pro ty, kteří čekali, už konečně jeee to tady!???? Když jsme v listopadu stěhovali náš byt, měla jsem možnost vyzkoušet si elektrickou corsu, pro snazší jízdu i parkování.
Když jsem corsičku vracela, koukala jsem se do prodejny a zahlédla Crosslanda. Vzdychla jsem, že bych si taky jednou chtěla vyzkoušet větší auto a že by se nám teď i hodilo mít prostornější interiér pro více lidí s větším kufrem. Týden zpět jsem dostala telefonát, ať se s corsičkou dostavím do prodejny, že pro mě mají překvapení. To už víte.
Jaké tedy bylo to překvapení? Úplně nový Crossland s novým lookem, který je opravdu úplnou novinkou a já jsem se tak stala první češkou a hrdou majitelkou nového Opel Crossland do kterého jsem se, což vidíte už podle fotek, opravdu zamilovala☺️Je větší, je roztomilej a je prostě coool! ????

Mám neskutečnou radost. Radost! RAAADOOOST!
Teď mě tedy budete potkávat v tomhle suprčupr autě, které je větší, ale naštěstí ne tolik, abych z něj při vystupování vypadla ????
Kufr má obří, takže se tam vejde hromada nových věcí, kterýma teď plníme náš byt. Čeho máme zatím nejvíce ? Kytiček samozřejmě???????? a všechny teď bezpečně cestují z obchodu autem až domů????????‍♀️ Juhuuuuu nový rok s novým miláčkem ???? Sbohem Corsičko milovaná, děkuji za skvělé a bezpečné jízdy. Helloooo Crossland, chlapče! Jsem ready na rok 2021???????? (https://www.instagram.com/evabureshsalvatore/)

NOVÝ CROSSLAND ČEKÁ I NA VÁS

Nový Opel Crossland má vše, co očekáváte od moderního auta. Od atraktivní všestrannosti po sebevědomý styl, od praktického interiéru po nezaměnitelnou čelní masku „Opel Vizor“. Jeho atraktivní design je nejen výrazný, ale zároveň dotváří praktičnost vozu.Nový Crossland je perfektní SUV pro každého, kdo je připravený vydat se svou vlastní cestou.

Všestrannost, která zaujme každého. Styl, který je připravený na cokoli. Atraktivní Vizor na přední části nebo praktický interiér. Crossland je SUV pro každý den a jeho atraktivní design zaujme i široké okolí.

VYPADAT A CÍTIT SE JAKO HVĚZDA

Při jízdě v novém Crosslandu budete nejen skvěle vypadat - vy se tak budete i cítit. Díky posuvným zadním sedadlům, prvotřídnímu prostoru a inovativním asistenčním systémům si budete všechny své cesty užívat v pohodlí a bezpečí.

SILNICE JE VAŠE

Nový Crossland dělá každou cestu bezpečnější a pohodlnější, a to díky inovativním asistenčním systémům jako je varování před vybočením z jízdního pruhu, Head Up displej, panoramatická parkovací kamera nebo kontrola trakce IntelliGrip.

VÝPRODEJ SKLADOVÝCH VOZŮ OPEL CROSSLAND 2020 >

SKLADEM A IHNED K ODBĚRU!