Reprezentativnější vzhled má díky faceliftu Škoda Superb

Z omlazené Škody Superb je ještě více reprezentativní a komfortní sedan.

Superb v datech

Spotřeba 4.5 l/100km
CO2 117 g/km
Zavazadlový prostor 595 l / 1700 l
Reprezentativní, komfortní sedan s přednostmi liftbacku
TwinDoor – variabilní otevírání pátých dveří​
Bi-xenon světlomety s AFS (Adaptiv Frontlight System) a LED denním svícením​
Parkovací asistent

Škoda Superb Facelift

Světla

Světla Přímé linie předních svítilen působí kompaktním a zároveň dynamickým dojmem. Mlhovky jsou integrovány do mřížky předního průduchu chlazení s grafikou včelích plástů.

Přední Bi-xenonové světlomety s LED funkcí denního svícení perfektně zapadají do celkového dynamického konceptu přední části vozu. LED didody jsou uspořádány ve dvou vertikálních proužcích na vnější straně svítilen, čímž zajišťují skvělou viditelnost vozidla a zároveň upoutají pozornost svým tvarem písmene C, doposud známým pouze ze zadních světel. Nově tvarované zadní svítilny jsou osazeny vysoce účinnými LED diodami.

Parkovací asistent

S automatickým parkovacím asistentem poznáte novou generaci parkovacích systémů, které přinášejí ještě více pohodlí do vašeho každodenního řízení.

Když potřebujete zaparkovat do podélné nebo příčné řady vozidel, asistent vám pomůže rozpoznat vhodné parkovací místo při průjezdu okolo něj.

V případě parkování do podélné řady vám postačí pouhých 30 cm před a za vozidlem. Navíc si parkovací asistent poradí bez sebemenšího zásahu ze strany řidiče.

Komfort

Pohodlí hraje významnou roli při cestování, a proto vám nabízíme širokou škálu komfortního příslušenství.

Sedadla jsou tvarována pro maximálně pohodlné sezení. Díky vybraným potahovým látkám, dekoru a volantu s novým logem ŠKODA je interiér elegantní a svěží zároveň. Váš příjemný pocit z jízdy je umocněn použitím vysoce kvalitních materiálů a množstvím interiérových doplňků. Například sedadlo spolujezdce je snadno nastavitelné cestujícími ze zadních sedadel.

Bezpečnost

Nová úroveň bezpečnosti v sobě zahrnuje 9 airbagů, které chrání posádku vozu.

Airbagy řidiče a spolujezdce účinně chrání dokonce i při čelní srážce. Pokud je na předním sedadle umístěna dětská sedačka, je třeba deaktivovat airbag spolujezdce. Boční airbagy vpředu i vzadu chrání posádku před zraněními hrudníku a pánve při bočním nárazu.

Z hlediska využití nejmodernějších technologií jsou jedním z nejzajímavějších prvků aktivní bezpečnosti přední Bi-xenonové světlomety s natáčením v zatáčkách, které poskytují řidiči širší přehled a umožňují rychleji reagovat na možné nebezpečí.

Financování

Buďte na výši… Třeba se žhavou novinkou ve stáji ŠKODA AUTO, faceliftovaným vozem ŠKODA Superb. A nyní i s prémiově nízkým úrokem, a to nejen pro ty, kteří míří vysoko!

Proč se královsky nepovozit, když na to s námi máte? Pořiďte si vůz ŠKODA Superb facelift se značkovým financováním ŠKODA Finance od ŠkoFINu s velmi nízkým úrokem, nízkou měsíční splátkou a nyní i s velmi atraktivní sazbou havarijního pojištění od Kooperativa pojišťovny! I vy se můžete vozit jako král…

Simply Clever TwinDoor

Twindoor je označení pro užitečnou vlastnost pátých dveří verze liftback modelu ŠKODA Superb, která představuje jedinečné technické a designové řešení.

Twindoor umožňuje otevřít buď pouze víko zavazadlového prostoru nebo celé páté dveře včetně zadního okna. To umožňuje komfortní přístup do zavazadelníku a především bezproblémovou a snadnou manipulaci s rozměrnými předměty. Volbu otevření celých nebo jen části pátých dveří provedete jednoduše pomocí dvou různých tlačítek.