SEAT originální díly nabízí profesionální a výhodné řešení

SEAT originální díly nabízí profesionální a výhodné řešení

Nemusíte dělat kompromis mezi kvalitou a cenou.

Originální díly SEAT® Vám nabízí profesionální a výhodné řešení, které na rozdíl od různých náhražek dokonale funguje. Jejich kvalita a vysoká technická úroveň jsou zárukou spolehlivé a bezpečné jízdy a ušetří Vám značné finanční prostředky. Už žádné kompromisy mezi kvalitou a cenou. Originální díly SEAT® jsou k dostání v našem autorizovaném servisu, za velmi výhodné ceny! Na originální díly poskytujeme záruku 24 měsíců ode dne prodeje nebo montáže.

PROČ ORIGINÁLNÍ VÝMĚNNÉ DÍLY SEAT®?

 Když originální díly po dlouhém používání podlehnou opotřebení, skrývají se v nich stále ještě cenné zdroje materiálu, který lze znovu zužitkovat, a též energie i vložená práce. Tyto zdroje si zaslouží, aby zůstaly zachovány. Proto výrobce odebírá opotřebené díly zpět, průmyslově je renovuje a poté je nabízí jako Originální výměnné díly SEAT®. 

Brzdy

Originální brzdový systém SEAT zvyšuje Vaši bezpečnost!

Každá technika podléhá opotřebení. Někdy více, někdy méně. U brzdového systému musíte udržovat v naprostém pořádku především brzdové destičky a brzdovou kapalinu. Na jejich kvalitě rozhodně nešetřete! Perfektní brzdy, to je to, co potřebuje Váš vůz SEAT a Vy pro Vaši bezpečnost. Důvěřujte Originálním dílům SEAT®, jen tak bude mít Váš vůz stejnou kvalitu, jako z výroby.

Originální brzdové destičky a kotouče SEAT Vám zajistí: 

  • maximální účinnost při brzdění
  • Klimatizace
  • co nejdelší životnost
  • mechanickou a tepelnou stálostl
  • vysokou míru provozního komfortu a bezpečnosti
  • originální brzdová kapalina splňuje maximální nároky na odolnost vůči tlaku

Tlumiče

Vzhledem ke stavu našich komunikací se jedná o jeden z nejvíce namáhaných dílů ve vozidle. Tlumiče významně ovlivňují Vaši bezpečnost a komfort jízdy, zajistí maximální výkon a životnost Vašeho vozu! To bezezbytku platí pro originální tlumiče SEAT.

Výfuky

Vzhledem ke stavu komunikací v zimním období se jedná o jeden z vysoce namáhaných dílů na vozidle.  Materiály používané pro výrobu celého výfukového systému jsou odolné vůči vysokým teplotám a značnému mechanickému a chemickému zatížení.  Zaručují maximální životnost při splnění hlukových norem a komfortní jízdy a přispívají k požadovanému výkonu motoru, včetně jeho optimální spotřeby. 

Filtry

Originální filtry SEAT chrání srdce Vašeho vozu!

Pokud chcete, aby Váš SEAT zůstal stále maximálně čistý a svěží, bez zápachu a alergenů, je potřeba spolehlivě odfiltrovat nečistoty, které se mohou dostat do motoru ze vzduchu, z mazacího oleje a z pohonných hmot. K tomu využívejte pouze originální vzduchové, olejové a palivové filtry SEAT, které Vám zajistí:

  • vysoký stupeň čištění vzduchu, oleje a paliva
  • maximální výkon a životnost motoru
  • optimální spotřebu a nízký obsah škodlivin ve výfukových plynech 

Svíčky a baterie

Originální baterie SEAT
  • Bezúdržbová baterie SEAT stanovuje nové standardy spolehlivosti a životnosti.
  • Má vždy dostatek energie pro studené starty i při teplotách výrazně pod -25 °C.
  • Obsahuje indikátor stavu nabíjení "Magic Eye", který detekuje stav elektrolytu.
  • Díky moderní konstrukci a použitým materiálům má velmi dlouhou životnost.
Originální svíčky SEAT

Větší výkon při nižší spotřebě paliva, nižší emise a vysoká životnost - to jsou základní cíle při vývoji benzinových motorů SEAT. Inovace technologie zapalování vždy hrála hlavní roli ve vývoji našich motorů. Pro benzinové motory jsou zapalovací svíčky klíčové. Jejich hlavním úkolem je přinést spolehlivé a úplné zapálení směsy paliva a vzduchu.

Stěrače

Originální aero stěrače SEAT. Bezpečnost pro dokonalé vidění.
  • Originální aero stěrače Vám poskytují jasnou viditelnost i při vysokých rychlostech.
  • Tento systém je zbaven kloubů a dalších prvků, používaných u tradičních stěračů, což tyto stěrače činí mnohem odolnějšími v zimním období.
  • Energie je rovnoměrně přenesena přes gumy stěračů na všechny části stíraného pole a poskytuje aero systému optimální stírací účinnost.
  • Kromě aerodynamické výhody, spočívající v minimalizaci hluku větru, jsou aero stěrače nejlepší volbou vzhledem k jejich inovativnímu designu a dokonalé funkčnosti.
  • Lišty stěračů chrání před šmouhami na čelním skle, které mohou způsobovat nebezpečný efekt oslňování blížícími se předními světly automobilů nebo slunečním světlem!
  • Jasná viditelnost v mlze, v dešti i při sněžení je zásadním předpokladem pro silniční bezpečnost a pomáhá udržet si dobrou úroveň soustředěnosti po delší dobu.

HOSPODÁRNÉ OPRAVY

Především pro řidiče starších modelů je cena opravy, která jim má být provedena, velmi citlivým tématem. S našimi originálními výměnnými díly Vám nabízíme hospodárné opravy, aniž byste se museli vzdát kvality SEAT, na kterou jste zvyklí. Nespornou výhodou výměnných dílů je také to, že je možné je snadno a rychle namontovat. Odpadají tak opravy náročné na čas. Náš sortiment zahrnuje všechny běžné díly našich vozidel. Těžiště při tom spočívá v oblastech jako jsou komponenty motoru, spojka/převodovka, náprava/brzdy/řízení, směs paliva a vzduchu a elektroinstalace vozidla. 

Pokud se tedy rozhodnete pro Originální výměnné díly SEAT®, bude Vaše rozhodnutí vždy správné. Jsou kvalitní a spolehlivé. Kontaktujte nás.

Pardubice - Hůrka 1798