SEAT Service: Jaro volá, nechte si zkontrolovat váš vůz

SEAT Service: Jaro volá, nechte si zkontrolovat váš vůz

SEAT Service a CUPRA Service představují aktuální nabídku.

Jarní servis SEAT

Připaveni vyrazit? 

Dopřejte si radost z jízdy s perfektně připraveným vozem.

Jarní prohlídka vozu od 299 Kč

Prohlídka po zimě, kdy auto dostává obzvláště zabrat, dává určitě smysl. SEAT Service a CUPRA Service si to uvědomují a v rámci aktuální zimní servisní akce nabízí kontrolu vozidla za cenu od 299 Kč. Obsahuje přesně definovanou škálu bodů, které mechanici projdou tak, aby vašemu vozu zajistili další spolehlivý provoz. A jelikož je čistý výhled z vozu základem bezpečné jízdy, k originálním stírátkům SEAT nebo CUPRA dostanete litr koncetrátu letní směsi do ostřikovačů za korunu.

Online objednávka na servis >   Prohlédnout akční leták SEAT Service >

Zákaznická karta MyCard majitelům značek SEAT a CUPRA ušetří náklady

Výhodnější ceny při návštěvách autorizovaných servisů SEAT a CUPRA má nově „na svědomí“ zákaznická karta MyCard dostupná pro obě značky. Je jen na vás, jestli se spokojíte s variantou MyCard Service, která je zdarma, nebo s její placenou verzí MyCard Service+, nabízející spoustu dalších výhod včetně výměny kol a dokonce i slev v rámci volnočasových aktivit.



Abyste na ně mohli vyrazit třeba na kolech, potřebujete je také nějak odvézt. Začíná to příčníky na střechu, které v katalogu pro vozy CUPRA naleznete za výhodnějšch 5 637 Kč. Elegantní řešení převozu kol skýtá nosič na tažné zařízení, jehož nosnost 60 kg v pohodě stačí i pro dvojici těžkých elektrokol. Protože zavazadlový prostor je potřeba využít na maximum a také ho řádně organizovat, přináší Originální příslušenství SEAT v rámci jarní servisní nabídky několik praktických doplňků: plastovou vanu, skládací box nebo posuvný modul – hliníkovou dělící přepážku s teleskopickým modulem, díky němuž variabilně nastavíte její rozsah.

Balíček originálního příslušenství pro nový Leon a Leon Sportstourer se zvýhodněním 15 %

Značka SEAT v rámci jarní nabídky připravila také balíček originálního příslušenství pro nový Leon a Leon Sportstourer. Cenové zvýhodnění 15 % srazilo ceny na 10 092 Kč, respektive 10 115 Kč. Za ně dostanete: střešní nosiče, sadu odolných gumových koberců, ochrannou fólii na zadní nárazník a plastovou vložku do zavazadelníku. Jednoduché, praktické, výhodné.

Těšíme se na vaši návštěvu v autorizovanem servisu SEAT.

Nabídka platí od 21. 3. 2022 do 21. 6. 2022.

Kamil Němec

Kamil Němec

vedoucí servisu VW, AUDI, SEAT a CUPRA

kamil.nemec@autocentrum.cz