Škoda Connect: propojte svůj vůz s online světem

Škoda Connect: propojte svůj vůz s online světem

Potřebujete aktivovat služby ve svém novém vozidle nebo vaše Škoda Connect již vypršela? Pomůžeme Vám.

Škoda Connect

Seznamte se s online službami a využijte potenciál vašeho vozu na maximum

Zavolejte jediným tlačítkem, zjistěte aktuální předpověď počasí i ceny paliva, ovládejte svůj vůz na dálku nebo bavte celou posádku ze svého telefonu. Podívejte se, jak ŠKODA Connect funguje v praxi a co všechno vám nabízí...

Propojení vašeho vozu s online světem je nyní díky Škoda Connect snadné a přináší s sebou mnoho výhod. Škoda Connect nabízí tematické balíčky, které uspokojí vaše potřeby a preference. Například můžete využít balíček Infotainment Online, který rozšíří možnosti infotainmentu, nebo balíček Proaktivní servis, který vám usnadní péči o technický stav vozidla. Balíček Vzdálený přístup zase umožní přístup ke svému vozu Škoda na dálku. Využití těchto služeb nejen usnadní a zpříjemní váš život, ale také vám poskytne řadu nových funkcí a možností.

škoda connect

Příklady nejžádanějších balíčků k zakoupení v našich servisech Škoda:

INFOTAINMENT ONLINE

Veškeré dopravní informace budete mít aktuální a online, což vám pomůže vyhnout se dopravním zácpám. Také mapové podklady jsou automaticky aktualizovány. Čerpací nebo nabíjecí stanice, parkovací místa a další zajímavá místa můžete kdykoliv vyhledat online. Výsledkem je přesná a rychlá navigace, která vás zavede do cíle bez kolon a včas.

U nás zakoupíte voucher na aktivaci tohoto balíčku.

Cena balíčku: 1 053 Kč bez DPH


CARE CONNECT: PROAKTIVNÍ SERVIS

Balíček proaktivní služby umožňuje vašemu vozu odesílat informace preferovanému servisímu partnerovi, pokud je potřeba vyměnit olej nebo prasklou žárovku. To znamená, že si nemusíte dělat starosti s plánováním návštěvy servisu, protože o to se postará váš servisní partner. Vůz sám vyhodnotí a pošle hlášení o požadovaném servisu a vámi preferovaný servisní partner vás bude proaktivně kontaktovat ke sjednání termínu návštěvy. 
Dále vám pomáhá v případě poruchy vozu, kdy stisknutím jednoho tlačítka vás vůz spojí s operátorem Škoda assistance, který vám poskytne pomoc na cestě. S tímto balíčkem navíc bude vůz vždy vybaven tím nejnovějším softwarem, protože aktualizace systému probíhá online bez nutné návštěvy servisu.

U nás zakoupíte voucher na aktivaci nebo reaktivaci tohoto balíčku.

Cena balíčku: 838 Kč bez DPH 

Podívejte se na kompletní seznam dostupnosti služeb Škoda Connect


Nevíte si rady, které služby Škoda Connect jsou dostupné pro váš vůz? Poradíme vám.

Přijeďte do našeho autorizovaného servisu Škoda, kde vám zprovozníme tyto služby nebo znovu aktivujeme balíčky, u kterých skončila jejich platnost.

Servis Škoda - Pardubice Dubina >         Servis Škoda - Hradec Králové >