ŠKODA originální a výměnné díly

Buďte si jisti, že u každé výměny či opravy použijeme výhradně ŠKODA Originální díly.

Ve ŠKODA AUTO kladou na výrobu originálních dílů mimořádné nároky od výběru materiálů přes moderní technologie výroby až po náročné zkoušky spolehlivosti. Věděli jste například, že brzdové destičky dosahují v provozu v extrémních případech teplot až 1000 °C?  Na všechny tyto podmínky jsou ŠKODA Originální díly připraveny.

Velká část náhradních dílů je vyvíjena zároveň s novým vozem, i proto je jejich následná montáž bezproblémová a rychlá. Sortiment ŠKODA Originálních dílů zahrnuje běžné spotřební díly, karosářské díly, originální oleje, ale i čelní skla či světlomety. Na ŠKODA Originální díly poskytujeme standardní dvouletou záruku. Originální díly jsou dostupné až 15 let po skončení výroby daného modelu, proto nemusíte mít obavy, že bychom na váš vůz ŠKODA neměli originální náhradní díl.

Brzdy

V každé naší brzdové destičce a kotouči je ukryt proces pečlivého výběru materiálů brzdového obložení, volba té nejlepší technologie výroby a provedení nejnáročnějších zkoušek. Jsme si vědomi, že v sázce jsou nejen škody na vašem vozidle, ale především lidské životy.

Tlumiče

Tlumiče mají významný vliv na jízdní vlastnosti, brzdnou dráhu, opotřebení pneumatik a namáhání karoserie a podvozkových dílů. Jejich konstrukce, vysoká kvalita a jistota optimální funkce výrazně přispívají k výborným jízdním vlastnostem na suché i mokré vozovce. Zároveň se podílejí na dobré přilnavosti především v zatáčkách a tudíž i na jízdním komfortu a celkovém pohodlí. 

Filtry

Každé zanedbání údržby, překročení výměnného intervalu a použití neschválených typů filtrů má negativní důsledky na funkčnost vašeho motoru. Používání a pravidelná výměna ŠKODA Originálních filtrů je zárukou výborné funkčnosti, spolehlivosti a životnosti. Víte, že vzduchový filtr přefiltruje 15 kg vzduchu na 1 litr spotřebovaného paliva?

Akumulátory

Za všech okolností poskytují ŠKODA Originální akumulátory dlouhodobě stabilní energetický výkon. Jejich přednosti oceníte především při delším odstavení vozu v zimním období, které je pro akumulátory kritické. Veškeré ŠKODA Originální akumulátory jsou dnes již běžně bezúdržbové. Víte, že ŠKODA Originální akumulátory jsou těžší, a tím mají vyšší kapacitu než u srovnatelných konkurenčních baterií?

Karosářské díly

ŠKODA Originální karosářské díly mají v porovnání s neoriginálními vyšší pevnost a až třikrát silnější antikorozní vrstvu, která prodlužuje odolnost a trvanlivost dílů. Přesné lícování s ostatními částmi karoserie zaručuje původní vzhled vozu. Před lakováním a montáží tak nejsou potřebné dodatečné úpravy, což snižuje cenu opravy.

Economy díly

Jedná se o speciální skupinu náhradních dílů, které byly optimálně navrženy pro vozy starší 4 let, aby náklady na údržbu a opravy těchto vozidel odpovídaly jejich časové hodnotě. Nabízí tak optimální poměr mezi cenou opravy a zůstatkovou hodnotou vozidla. V sortimentu ŠKODA Economy dílů najdete například akumulátory, brzdové destičky, výfuky ,tlumiče pérování a mnoho dalších.

Proč nakupovat ŠKODA Economy díly?
  • jedná se 100 % o výrobek ŠKODA AUTO
  • mohou být až o 35 % levnější než Originální díly 
  • jejich kvalita je důsledně testována koncernem Volkswagen 
  • nabízí dvouletou záruční lhůtu

Výměnné díly

ŠKODA Výměnné díly jsou továrně renovované díly pro vozy jakéhokoli stáří. Díly jsou během renovace detailně rozebrány, vyčištěny, proměřeny a zkontrolovány. Jednotlivé součástky daného dílu jsou renovovány nebo nahrazeny zcela novými. Díky vysokému podílu opětovného využití vrácených dílů je životní prostředí v daleko menší míře zatěžováno odpadem a zároveň nedochází k plýtvání energiemi a výrobní kapacitou. Široký sortiment ŠKODA Výměnných dílů zahrnuje složité celky jakou jsou kompletní motory, turbodmychadla, alternátory a další. 

Hlavní výhody výmenných dílů:
  • nižší cena až o 68 % v závislosti na konkrétním dílu
  • 100% kompatibilita s vozem 
  • bezpečné a kvalitní díly podléhající standardům ŠKODA 
  • ekologická recyklace starého dílu 
  • ochrana životního prostředí

Seznamte se s náhradními díly ŠKODA v našem servisu ŠKODA.

Pardubice - Hůrka 1798


Hradec Králové - Brněnská 2004

Tomáš Vágner

Tomáš Vágner

vedoucí prodeje dílů a příslušenství

tomas.vagner@autocentrum.cz