Stvořen pro skvělý výkon

Stvořen pro skvělý výkon

Pokročilé a úsporné – naše motory programu Earth Dreams Technology jsou navrženy pro jízdu ve skutečném světě.

Civic Tourer je vybavený naším nejmodernějším motorem – kompaktním vznětovým motorem 1.6 i-DTEC. Tento motor nové generace, vyvinutý pomocí našeho programu Earth Dreams Technology, je nejlehčí a nejtišší ve své třídě a je speciálně vyladěný k zajištění perfektní vyváženosti mezi účinností a výkonem.

Spotřeba paliva je dále snížena systémem Eco Assist, který vás pomocí barevných kontrolek informuje, jak úsporně právě jedete. Na displeji je také kontrolka řazení převodových stupňů, která ukazuje nejvhodnější moment pro změnu převodového stupně, čímž šetří palivo.

Civic Tourer - ECON

Rozpoznávání dopravních značek

Kolikrát v životě jste bez povšimnutí minuli dopravní značku? Systém rozpoznávání dopravních značek (TSR) automaticky rozpozná dopravní značky a zobrazí je na inteligentním multifunkčním displeji, takže se vždy můžete přesvědčit, kolem jaké značky jste právě projeli.

Systém TSR vám umožní lépe se koncentrovat na důležité věci, tedy na silnici. Systém dokáže na displeji i-MID zároveň zobrazit dvě značky. Je to, jako byste měli ve vozidle další pár očí.

displej Hondy Tourer

Systém rozpoznávání dopravních značek automaticky rozpozná dopravní značky a zobrazí je na displeji i-MID.