TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE

Technologická výbava nového modelu PEUGEOT 208 se zaměřuje na potěšení, komfort a podporu při řízení a přispívá ke stále vyšší bezpečnosti a účinnosti provozu tohoto nového vozu.

KOMPAKTNÍ A VELMI OBRATNÝ
Nový PEUGEOT 208 je stavěný pro jízdu ve městě i po dálnici. Se zadní kamerou, zadními parkovacími senzoryi (detekce překážek během parkování) a systémem Park Assisti (asistenční systém při parkování v řadě nebo na kolmé parkovací stání, rychlost do 7 km/h) je to velmi praktický vůz pro každodenní používání ve městě.
Díky svým kompaktním rozměrům (délka vozidla nepřesahuje 4 m) a malému volantu je nový PEUGEOT 208 ve městě velmi obratný, snadno ovladatelný a jízda se pro řidiče stává zábavným a inspirativním zážitkem.
 
 
PODVOZKOVÉ ČÁSTI
Nový PEUGEOT 208 s výkonnými, všestrannými a úspornými motory PureTech a BlueHDi svým zákazníkům nabídne prvotřídní jízdní vlastnosti bez kompromisů z pohledu komfortu a potěšení při řízení vozu.
Podvozek nového vozu 208 ve spojení s PEUGEOT i‑Cockpitem a volantem malých rozměrů, s nápravovými prvky uzpůsobenými různým motorům a hmotností upravenou ve prospěch úspornosti a reaktivity nabízí dokonale vyvážený poměr mezi komfortem a příkladnými jízdními vlastnostmi, který řidiči při řízení přináší opravdové potěšení.
 
 
PŘEDNÍ LED SVĚTLOMETY
Přední světlomety s černou maskou, která v kombinaci s chromem zvýrazňuje vnitřní strukturu optického bloku a high‑tech vzhled LED světeli, dodávají novému vozu 208 pronikavější a na první pohled rozpoznatelný výraz a zajišťují dobrou viditelnost v zatáčkách a do strany.
 
 
TECHNOLOGICKÁ ZADNÍ SVĚTLA
Při pohledu zezadu upoutají pozornost nová zadní světla se třemi řadami LED diod připomínajících vrypy drápů – společný prvek stylové identity značky Peugeot. Propracovaný vzhled světel, jasná opálově červená barva a plasticky prokreslený 3D efekt z nich činí skutečné technologické skvosty. Najdeme je u všech verzí modelové řady 208.
 
/image/26/2/peugeot_208_2015_168_fr.103262.jpg
 
MIRROR SCREEN
Funkce Mirror Screeni vám umožní duplikovat displej vašeho chytrého telefonu kompatibilního s Mirrorlink® i nebo Carplay® i a ovládat multimediální soubory či aplikace telefonu přímo na dotykovém 7’’ displeji ve voze.
Aplikace určené pro použití v automobilu se objevují se specifickým interface, jehož optimální čitelnost a přehlednost zvyšuje bezpečnost používání při řízení.