Top sezonní nabídka Audi: Náskok díky servisu

Top sezonní nabídka Audi: Náskok díky servisu

Po náročné zimě připravíme Vaše Audi na další spolehlivý provoz. Navštivte náš autorizovaný servis v Hradci Králové.

Zima dá zabrat nejen tělu a duši, ale také autu. Proto si vaše Audi zaslouží jarní očistnou kúru. Ideální příležitost využít Top sezonní nabídku Audi. Na Audi Service je totiž spoleh i v této nelehké době.

Kompletní sezonní nabídka Audi Service ZDE >>Audi jarní servis Autocentrum BARTH

Audi Pneuservis

Špičkové vlastnosti, bezpečnost a komfort za vyšších teplot zaručí kvalitní letní pneumatiky Audi Original nebo od renomovaných výrobců. Od komplexních služeb Audi Pneuservis můžete očekávat prohlídku stavu kol a pneumatik včetně hloubky dezénu, kontrolu tlaku, umytí i uskladnění. Audi Pneuservis se postará i o ekologickou likvidaci ojetých gum a také o náhradu novými pneumatikami ve specifikaci „Audi Original“. Využití služeb Audi Pneuservisu se vyplatí i v dalších ohledech. Při zakoupení alespoň jedné nové pneumatiky nebo originálního kompletního kola v autorizovaném servisu Audi obdrží zákazník bezplatně Audi PneuGaranci, což je tříletá záruka na poškození a výrobní vady pneumatiky.

Objednat na pneuservis online

Sezonní servisní prohlídka Audi za 700 Kč

Stejně jako výměnu pneumatik není radno podceňovat přípravu na letní sezonu. Již za 700 Kč prověříme funkčnost a stav nejvíce zatěžovaných částí vozu jako jsou např. brzdy, osvětlení, podvozek, startovací baterie, topení a klimatizace nebo kola. Prohlídka je zakončena zkušební jízdou.

Objednat na servisní prohlídku online 

Výhodnější Audi originální příslušenství pro rodiny, cestovatele a cyklisty

Sleva 25% na transportní systémy

S odcházející zimou přichází na scénu aktivní životní styl a příslib jarních výletů – ideálně na kole, pro někoho třeba na kajaku. Pro každého má Audi řešení, jak svoje sportovní vybavení přepravovat. A s 25% slevou na transportní systém ušetříte zajímavé částky. Držák na kajak? Máme zvýhodněný na 5 400 Kč. K tomu ještě příčníky za 6 580 Kč a může se vyrazit na vodu. A protože na střeše už nezbylo místo pro kola, přijde na scénu nosič kol na tažné zařízení – elegantní, funkční, bezpečné řešení nyní za 18 710 Kč. Kdo chce ušetřit a bicykly přece jen vozí „nad hlavou“, sáhne po uzamykatelném střešním držáku z kolekce Audi originálního příslušenství® za sympatických 4 030 Kč.

Pokud byste to se sportem nechtěli přehánět, ale rádi se pohybujete na čerstvém vzduchu, můžete zkusit novinku - Audi eScooter: elektrickou koloběžku s výkonem 350 W, dojezdem 65 km, maximální rychlostí 20 km/h a hmotností 19,1 kg. Za 23 990 Kč s ní můžete jezdit tam, kam se se svým Audi už nedostanete.

Náš autorizovaný servis Audi zůstává nadále v provozu.

Nabídka platí v našem autorizovaném servisu Audi od 22.3. do 30.9.2021.

Hradec Králové - Bratří Štefanů 985

Jovan Vasić

Jovan Vasić

vedoucí servisních služeb

jovan.vasic@autocentrum.cz