Více než jen SUV

Peugeot 2008, 3008, 5008

SUV 2008
Ceny skladových modelů Peugeot 2008 nyní začínají již na 315 000 Kč včetně výkupního bonusu.
Chtěli se dostat do míst, kde se příroda zdá být nedotčena člověkem a kde architektura dokonale splyne s okolní divočinou. A jejich SUV 2008 jim otevřelo cestu. 
Cesta na toto magické místo je dovedla z hladkého asfaltu na hrubý štěrk, od země k vodě. Naštěstí se mohli spoléhat na nenahraditelného pomocníka, pokročilou technologii Grip Control. Ještě nikdy nedojeli tak daleko, doslova na konec cesty, kde zvěčnili své umění.
 

Domluvit testovací jízdu  Více o modelu - Peugeot 2008

SUV 3008
Ceny skladových modelů Peugeot 3008 nyní začínají již na 500 000 Kč včetně výkupního bonusu.
Moderní technologie rozšiřují možnosti objevitelských průzkumů. Tři piloti se v SUV 3008 vydali prozkoumat se svými drony budovu, která upadla v zapomnění. Na této retrofuturistické cestě do odlehlých končin Balkánu se jejich SUV s mnoha možnostmi konektivity ukázalo být ideálním společníkem, který je bezpečně dovezl až na místo určení. A vrcholný bod? Závod dronů s trasou stejně bizardní jako historie i architektura onoho místa, které měli možnost zdokumentovat ...  možná naposledy.
 

Domluvit testovací jízdu  Více o modelu - Peugeot 3008

NOVÉ SUV 5008

Ceny skladových modelů Peugeot 5008 nyní začínají již na 550 000 Kč včetně výkupního bonusu.
Geologická záhada na pobřeží Skotska, která dala jméno slavnému mistrovskému dílu velkého skladatele Felixa Mendelssohna. To stačilo, aby se trojice hudebníků pustila do své životní akustické expedice. Vybaveni svým MPC a zvukovým systémem Focal® Hi-Fi v novém SUV 5008 zachytili každou kapku deště, každý závan větru, každý ohyb silnice. Vytvářeli tak postupně svou vlastní interpretaci původního díla, opakovaně přehrávanou v závětří zavazadlového prostoru jejich SUV. Na konci své cesty ji nahráli v místě samotném, které vznik samotné skladby původně inspirovalo. 
 

Domluvit testovací jízdu  Více o modelu - Peugeot 5008

KONTAKTUJTE NAŠE PRODEJCE 

Petr Jičínský

Petr Jičínský

vedoucí prodeje vozů Peugeot

petr.jicinsky@autocentrum.cz