Volkswagen Multivan Trendline GO! za mimořádně atraktivní cenu

Multivan Trendline GO! Moje cesta.

Multivan Trendline GO

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA - PLATNOST AKCE SKONČILA 

Multivan Trendline je nyní díky akčnímu balíčku Go! dostupnější než kdykoliv předtím. S motorem o výkonu 75 kW jej pořídíte již za mimořádně atraktivní vstupní cenu 799 000 Kč vč. DPH. A pro všechny, kteří chtějí silnější motor, pohon všech kol či automatickou převodovku je připraveno velkorysé akční zvýhodnění ostatních verzí modelu Multivan Trendline.

Více o modelu  Domluvit testovací jízdu  Konfigurátor 

Spousta prostoru na každém místě

Již žádné mačkání cestujících. Plně pětimístný interiér (7místné provedení jako volitelná výbava) se spoustou místa pro každého a zavazadlovým prostorem, který pojme vše, co Vás napadne - kola, kočárek, surfové prkno či lyže. Anebo vše dohromady.

Atraktivní výbava

V  sériové výbavě nabízí kromě pohodlného a velmi prostorného interiéru mnoho atraktivních prvků např. možnost lůžkové úpravy, bezpečnostní výbavu se šesti airbagy, multikolizní brzdou či asistentem pro rozjezd do kopce, klimatizaci, či komfortní prvky jako výškově stavitelná sedadla pro řidiče a spolujezdce s loketními a bederní opěrkou.

Prodloužená záruka

Multivan je legendární vůz proslulý svoji robustní konstrukcí, která se projevuje mimořádnou životností vozu. Proto jej nabízíme standardně (stejně jako ostatní modely značky Volkswagen Užitkové vozy) s prodlouženou zárukou o dva roky s limtem do 200 000 km. 

Volkswagen Multivan Trendline GO

Zaujala Vás tato nabídka?

Kontaktujte naše prodejce užitkových vozů Volkswagen:

Zbyněk Korejtko

Zbyněk Korejtko

prodejce užitkových vozů

zbynek.korejtko@autocentrum.cz