VÝPRODEJ SKLADOVÝCH VOZŮ ZA NEJVÝHODNĚJŠÍ CENU!

Skladové vozy Citroën. Až 55 000 Kč z akční ceny u všech vozů skladem.

citroen skladove
 
Citroën C3

Ve světě kompaktních hatchbacků způsobil svým inovativním přístupem velké pozdvižení. Moderní CITROËN C3 nabízí trendy optimistický design, který zvýrazňují barevné doplňky stejně jako ochranné prvky Airbump. Jeho elegantní silueta vás okamžitě zaujme. C3 je skvělý partner do rušného provozu, plného nervózních řidičů a nepřehledných dopravních situací. Tenhle městský vůz s kompaktními rozměry a velkým vnitřním prostorem díky kombinaci barvy karoserie a vnějších prvků nikdo v městské džungli nepřehlédne.

citroen c3

 

Citroën C4 Cactus

C4 Cactus tvoří významnou etapu v programu CITROËN Advanced Comfort, v Evropě poprvé představuje nové odpružení podvozku s tlumiči s hydraulickými dorazy (Progressive Hydraulic Cushions – PHC) a ve světové premiéře se u něj objevují sedadla Advanced Comfort. Nabízí tak bezkonkurenční jízdní komfort, který je pro Citroën typický. Tento model se sice drží principů svého segmentu z hlediska technologií a motorů, ale odlišuje se svým jedinečným charakterem a komfortem. C4 Cactus je nesmírně komfortní hatchback.

citroen c4

Citroën C5 Aircross

 C5 Aircross je právem označován jako SUV nové generace. Už z jeho vzhledu a architektury je jasné, že má veškeré atributy tohoto typu vozu: velká kola, robustní design vzbuzující pocit jistoty, zvýšenou světlou výšku a stylovou jedinečnost značky Citroën s řadou unikátních prvků. Jsou to například chrániče Airbump, kola o průměru 720 mm, světlá výška 230 mm, ochranné kryty podvozku a podběhů kol, střešní lišty a v neposlední řadě také celá škála možností pro vlastní úpravu vzhledu vozu.

 citroen c5

Limitovaný počet kusů. Vyberte si z akční nabídky vozů Citroën, které jsou ihned k odběru.

Kompletní nabídka skladových vozů

 Pro více informací kontaktujte naše prodejce:

Jaroslav Říha

Jaroslav Říha

vedoucí prodeje vozů Citroën

jaroslav.riha@autocentrum.cz