Vysoký výkon

Vysoký výkon

Výkon, který popírá zákony matematiky.

Nový silný vznětový motor 1.6 vám při stejném objemu nabízí ještě vyšší výkon

Model CR-V zvládne ty nejnáročnější jízdní podmínky

Působivá úspora paliva

Usilovně jsme přemýšleli o tom, jak používáte AWD. Náš inovativní systém AWD se může pochlubit vyšší úsporou paliva, protože se aktivuje, pouze pokud snímače otáček kola zjistí ztrátu trakce. Tím získáte v případě nutnosti maximální přilnavost bez zbytečného plýtvání palivem.

Buďte v bezpečí

Optimální trakce, stabilita a manévrovatelnost – to jsou přednosti celé řady CR-V. To proto, že všechny vozy mají v základní výbavě náš inovativní stabilizační systém vozidla (VSA), který zahrnuje několik pokročilých jízdních systémů zlepšujících bezpečnost na silnici.

Honda CR-V

Náš nový motor 1.6 i-DTEC není pouze výkonnější, ale má také nižší spotřebu paliva a může se pochlubit naší nejnovější technologií Earth Dreams Technology.

Nový motor 1.6 i-DTEC je k dispozici u verze CR-V s pohonem všech kol. Poskytuje výkon 160 k, točivý moment 350 Nm a emise CO2 pouhých 129 g/km s manuální převodovkou a 134 g/km s automatickou převodovkou. Kdykoli potřebujete, máte k dispozici vyšší výkon a točivý moment, aniž by došlo ke zvýšení spotřeby paliva.

Motor budoucnosti

Naším cílem je nabídnout radost z jízdy a současně chránit planetu. Říkáme mu Earth Dreams. Je opravdovým motorem budoucnosti, který kombinuje optimální spotřebu paliva s dynamickým zážitkem z jízdy.