Zdokonalená ikona Transporter 6.1

Zdokonalená ikona Transporter 6.1

Lze vůbec něco dokonalého udělat ještě dokonalejším? Možné je zkusit následující: Důsledně využít osvědčené silné stránky současné generace modelu Transporter a nastavit tak nová měřítka ve své třídě. Společně s našimi zákazníky jsme tak vyvinuli spolehlivého partnera vybaveného novými detaily, které zajistí ještě větší pohodlí v průběhu pracovního dne, nejmodernějším infotainmentem a asistenčními a bezpečnostními systémy s nezaměněnými multifunkčními vlastnostmi bez kompromisů. Robustní a prostorný Transporter 6.1 – všestranný automobil pro všechny, kteří potřebují každý den něco dokázat.

Přednosti 6.1:

  • Světlomety H7 s vysokou svítivostí 
  • Mřížka chladiče v novém designu 
  • Přední nárazník v novém designu 
  • Nově navržená kola z lehké slitiny 
  • Nové tmavé a vysoce odolné potahy sedadel 
  • Modernizovaná palubní deska 
  • Nové vlastnosti, jako např. funkce pro přepravu dlouhých předmětů - prodloužení nákladového prostoru až na 3,30 m 
  • LED osvětlení v kabině a nákladovém prostoru/prostoru pro cestující 
  • Nové asistenční systémy 
  • Nový infotainment

Předkatalog TRANSPORTER 6.1   Konfigurátor   

Interiér 6.1

Kromě nové modernizované palubní desky okouzlí interiér vozu Transporter 6.1 dalšími detaily, jako např. funkcí pro přepravu dlouhých předmětů, možností zamykání nákladového prostoru, které umožňuje zamknutí nákladového prostoru nezávisle na kabině, nebo uzamykatelnou přihrádkou pod dvousedadlem spolujezdce. Transporter 6.1 zaujme také nejmodernějšími možnostmi připojení do sítě, které je součástí nejnovější generace infotainmentu. Zvýšená pozice sezení navíc zajišťuje větší přehled; celá řada odkládacích prostor se pak postará o pořádek uvnitř vozu.

Navigační systém "Discover Media"
Vaše informační centrum.
Nezáleží na tom, zda chcete v průběhu jízdy telefonovat, potřebujete aktuální informace o dopravě nebo si potřebujete zajistit zábavu: Volitelný navigační systém "Discover Media" s intuitivním ovládáním Vám umožňuje přístup k rozsáhlé nabídce užitečných funkcí a nenechá tak žádné přání nesplněné. Vy se díky tomu dostanete spolehlivě do cíle Vaší cesty a zažijete přitom zábavu v té nejlepší kvalitě.

Volkswagen We Connect
Váš přístup do světa inovativních služeb online.
Transporter 6.1 je na přání vybaven inovativními online funkcemi "WeConnect" a současně také nejnovější generací infotainmentu. I během jízdy tak můžete být online. "WeConnect" Vám přináší atraktivní prvky, díky nimž bude každá jízda ještě komfortnější a bezpečnější. Ať už se jedná o dopravní informace v reálném čase nebo aktuální zprávy z dané oblasti - Váš Transporter 6.1 má to nejlepší spojení do online světa.

Jízdní dynamika 6.1

Vysoce efektivní technologie motorů vozu Transporter 6.1 se vyznačuje vysokým výkonem, velkým krouticím momentem a hospodárností. Dokonalá volba pro všechny, kteří hodně a často cestují, a přesto si chtějí užívat jízdní dynamiku na nejvyšší úrovni.

Motory
Vysoký krouticí moment, silná trakce.
Transporter 6.1 je možné získat s různými variantami motoru a převodovky. Volitelná dvouspojková převodovka (DSG), jež řadí bez přerušení přenosu hnací síly, je navíc mimořádně komfortní a hospodárná. V nabídce je také pohon všech kol 4MOTION, díky kterému Transporter 6.1 s volitelnou mechanickou uzávěrkou diferenciálu zůstává i nadále automobilem s nejlepší průchodností terénem ve své třídě.

Asistenční systémy 6.1
- Adaptivní tempomat ACC
- Asistent pro udržování vozu v jízdním pruhu "Lane Assist" 
- Asistent pro kompenzaci bočního větru 
- Parkovací asistent „Park Assist“ 
- Parkpilot s aktivní ochranou boků vozidla 
- Asistent pro vyjíždění z parkovacího místa Rear Traffic Alert 
- Regulace dálkových světel Light Assist