Aktuální servisní akce FIAT

Aktuální servisní akce FIAT

Využijte naše časově omezené akční nabídky pro vozy značky FIAT.

 NÁŠ SERVIS A SKLAD DÍLŮ PEUGEOT VÁM PRÁVĚ NABÍZÍ:

 

AKČNÍ CENA NA ORIGINÁLNÍ KOLA

Protože si svých zákazníků velice vážíme, připravili jsme pro Vás časově omezenou akci na originální kola. Neváhejte a navštivte nejbližší servisní místo, kde Vám kvalifikovaní odborníci pomohou s výběrem a případně zpracují kalkulaci. Sleva ve výši 25 % platí na všechna kola plechová i z lehkých slitin.

Využijte mimořádné akční nabídky a dodejte svému vozu osobitý a stylový vzhled. Pořiďte si novou sadu kol za bezkonkurenční ceny a usnadněte si veškeré budoucí práce spojené s povinnou výměnou pneumatik. Do budoucna ušetříte čas i peníze za přezouvání pneumatik, protože budete měnit kompletní kola.

 

* Akce platí od 1.3. do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

OBJEDNAT DO SERVISU


Věrnostní program "Originály+" pro vozy starší 4 let

Čím starší je váš vůz, tím větší získáte slevu na nákup originálních náhradních dílů. Originál tak zůstane originálem, který vám navíc namontují naši vyškolení odborníci. Pro 4 letý vůz využijte slevu 10%, na 7 letý a starší dokonce 25%. Dopřejte svému vozu profesionální péči bez ohledu na věk a navštivte autorizovaný servis FIAT v Pardubicích na Dubině.

Sleva na nákup originálních náhradních dílů v rámci programu Originály+ je podmíněna montáží v autorizovaném servisu. Sleva se tedy nevztahuje na pultový prodej.

Tento program je platný celoročně.


 

ÚDRŽBA A KONTROLA VAŠEHO VOZU FIAT JE STĚŽEJNÍ


TLUMIČE
Tlumiče jsou klíčovým prvkem odpružení vozidla - závisí na nich stabilita vozu, bezpečnost a pohodlí jízdy. Kompenzují nerovnosti silnice a udržují kola v neustálem kontaktu s vozovkou za každé situace.

ROZVODOVÝ ŘEMEN
Rozvodový řemen je součástí vozu, která zajišťuje synchronizaci ventilů a pístů motoru. Vzhledem k důležitosti jeho funkce je nezbytné jej po čase zkontrolovat a popřípadě nechat vyměnit.

KLÍNOVÝ ŘEMEN
Klínový řemen je ve voze jednou z nejdůležitějších součástek motoru. Podobně jako v případě rozvodového řemene je i zde nutná pravidelná kontrola a případná výměna, pokud jej totiž včas nevyměníte, mohl by během jízdy prasknout a zničit motor.

FILTRY
Filtry pomáhají chránit zdraví řidiče a pasažérů, současně zajišťují ochranu motoru vozidla a životního prostředí. Udržování filtračního systému vašeho vozidla v optimálním stavu zvyšuje životnost vozidla i vaši bezpečnost na cestách.

BRZDY
Musí být kontrolovány každých 10 000 km. Jen tak budete mít jistotu, že brzdové destičky i kotouče jsou v dobrém stavu.

STĚRAČE
Stěrače zajišťují optimální výhled z vozidla, a tím i vaši bezpečnost na cestách. Proto se doporučuje jejich výměna každý rok, aby nebyla snížena jejich funkčnost. 

Kontakty na naše servisní poradce FIAT:

Pardubice - Hůrka 1798

Ondřej Kaltoun

Ondřej Kaltoun

vedoucí servisu FIAT

ondrej.kaltoun@autocentrum.cz