KUNY VYLÉZAJÍ, pomůžeme Vám zabezpečit vůz

Poradíme Vám, jak předejít překousaným kabelům.

TEPLOTY KLESAJÍ, KUNY VYLÉZAJÍ

S příchodem chladného počasí nenechte nic náhodě a zabezpečte si svůj vůz před nechtěnou návštěvou hladových kun a hlodavců. Navštivte náš servis, kde rádi poradíme, nabídneme rychlé řešení a zajistíme Vám stálou mobilitu.

ochrana proti kunám BARTH


 1. Ochranný postřik proti kunám

Cena včetně aplikace: 290 Kč

Tento přípravek od značky Würth účinně funguje proti kunám a hlodavcům. Nástřikem kabelů, trubek a dalších plastových součástí motorového prostoru se vytvoří na povrchu lepkavá vrstva, která odpuzuje hlodavce

Výhody:

  • Snadné a rychlé použití
  • Bez zápachu

Účinnost: 

  • Po zaschnutí funguje přípravek jako neviditelná zábrana
  • Zabraňuje poškození plastových a pryžových dílů

2. Ultrazvukový odpuzovač kun a hlodavců

Cena bez montáže: 635 Kč

Vysokofrekvenční akustický odpuzovač kun a hlodavců M100N vysílá nepříjemné ultrazvukové signály, které je v blízkosti vozu vyplaší. Produkující ultrazvukové tóny jsou přitom pro lidké ucho neslyšitelné. Přístroj se instaluje do motorového prostoru. Signál se šíří přímočaře (v rozsahu 23kHz v širokém úhlu >140°). Pro pokrytí co největší plochy v motorovém prostoru je důležité, aby bylo ve směru vysílání co nejvíce volného prostoru, jelikož za překážkami nebudou tóny aktivní. Moduly M100N jsou vyrobené v souladu s normou DIN EN 60065 a odpovídají bezpečnostním požadavkům při výrobě.

Pro více informací kontaktujte naše servisní poradce v Pardubicích nebo Hradci Králové.

KONTAKTY ZDE >