DOKONALÝ VŮZ I CENA

Kia cee'd Comfort 1,4 CVVT 73 KW

 

KIA CEE'D ZA 299 980 KČ

Již od 988 Kč vč. pojištění 1 rok ZDARMA 

Ceník   Nabídka financování   Domluvit testovací jízdu

 

Vylepšený, s novým nábojem

Co vznikne, když oceňovaný evropský designérský tým zkombinuje siluetu sportovního kupé s promyšlenou funkčností pětidveřového vozu? Nová Kia cee’d. Celá řada atraktivních nových prvků vnější a vnitřní výbavy způsobí, že budete chtít jen jedno: nastoupit a jet.

Design, který vyniká

Kia cee'd vyniká při pohledu z každého úhlu díky prémiovým předním xenonovým světlometům se světly LED pro denní svícení a zadním svítilnám LED. Rozšiřte výbavu svého vozu o panoramatické střešní okno, které zaplaví interiér přirozeným světlem.

Úžasný interiér

Design interiéru nového modelu Kia cee’d Vás uchvátí. Atraktivní přístrojová deska byla navržena s ohledem na potřeby řidiče, abyste mohli snadno ovládat veškeré funkce. Teplé světlo dekoračního osvětlení bezpočtu důkladně promyšlených detailů společně vytváří prémiovou atmosféru, do níž se zamilujete.

Zrozena v Evropě

Nová Kia cee'd, zkonstruovaná evropskými inženýry a vyrobená v počtu přesahujícím 1 milion vozů v našem nejmodernějším výrobním závodě na Slovensku, splňuje absolutně nejvyšší standardy. Můžete proto očekávat nejlepší kvalitu a ještě více komfortu než dosud.

Kvalita, kterou pocítíte

Interiér je kompletně vybaven velmi kvalitními materiály. K prémiové atmosféře přispívá přístrojová deska s měkkým povrchem a čitelnost přístrojů zvyšuje displej TFT LCD s vysokým rozlišením. Středová loketní opěrka je nastavitelná, zatímco asymetrická středová konzola je natočena směrem k řidiči. Skutečně jsme se postarali o to, abyste zažili nejkomfortnější jízdu svého života. 

Komfort při každé jízdě

V novém modelu Kia cee'd se budete na silnici cítit vždy jako doma. Volant lze nastavit výškově i podélně. Jak volant, tak i sedadla vpředu mohou být vyhřívaná a s příchodem léta budete mít na dosah prstů moderní dvouzónovou klimatizaci. 

Žijte svůj život

Nová Kia cee’d kombinuje všechno, dynamický vnější vzhled i prostorný interiér. Geniálně využitý interiér nabízí cestujícím velký prostor, aby mohli cestovat ještě pohodlněji než dosud. Dokonce i zavazadlový prostor patří mezi nejprostornější ve své třídě.

Služby TomTom

Všechny nové modely Kia cee'd jsou vybaveny telematickými službami TomTom, které posouvají spolehlivou navigaci, z hlediska přesnosti a dokonalosti, na novou úroveň . Díky integrovanému hotspotu Wi-Fi, který umožňuje propojit navigační systému modelu cee'd s Vaším chytrým telefonem, budete dostávat nejaktuálnější informace o dopravě.

Aktivní bezpečnost

V oblasti bezpečnostní výbavy modelu Kia cee'd jsme neponechali nic náhodě. Systém řízení stability vozidla VSM (Vehicle Stability Management) Vám pomůže při brzdění v ostrých zatáčkách nebo na mokrém povrchu. Elektronické rozdělování brzdné síly EBD (Electronic Brake Force Distribution) zabraňuje vzniku smyku. Brzdový asistent detekuje nouzové brzdění a podpoří Vás v něm.

Asistent pro rozjezd do kopce

Díky asistentu pro rozjezd do kopce HSA (Hill Start Assist Control) je zpětný pohyb vozidla při rozjezdu do svahu minulostí. Při rozjezdu ve svahu je udržován brzdný tlak po dobu dvou sekund, dokud se nerozjedete. Tím je zabráněno zpětnému pohybu vozidla.

Pasivní bezpečnost

Vyztužený skelet karoserie nového modelu Kia cee’d disponuje vzájemně propojenými díly karoserie, které odolávají torzním silám, aby byla zajištěna maximální stabilita a schopnost pohlcovat rázy. Vůz je vybaven rovněž 6 airbagy – dvěma čelními, dvěma bočními a dvěma okenními airbagy. Vaše Kia cee'd Vás v případě nouze ochrání ze všech stran!

KONTAKTUJTE NÁS:

Jan Zběhlík

Jan Zběhlík

vedoucí prodeje vozů Kia

jan.zbehlik@autocentrum.cz